Verónica Centeno y Laura Arcos, falleres majors de Pere Morell d’Alzira

0
370

El passat divendres dia 4 de maig va ser nomenada Laura Alarcos Fallera Major Infantil que compartirà les funcions de representació dels xiquets de la comissió amb Pablo Verger, que la mateixa nit va estar nomenat president infantil i la fallera Major que torna a repetir l’experiencia de l’any passat, Verónica Centeno. Tots ells mostraren la seua il·lusió de ser representants d’aquesta comissió que dia a dia treballa pel món faller.

El càrrec de president recau per segon any consecutiu en Eduardo Expósito, que va mostrar el seu orgull de poder comptar amb la figura de tots els càrrecs oficials i de compartir amb tots ells el seu segon any de presidència per al que ha sigut elegit un any més per una majoría dels membres de la comissió.

La Falla Pere Morell, des d’aquest espai agraïx de tot cor als seus representants que ja han mostrat la seua estima al món faller, es per això que de segur tindran un any meravellós.

Les falleres majors amb els presidents

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here