Brico Depôt, Foster’s Hollywood i Frutas Beltrán obriran al llarg de l’estiu per crear més d’un centenar de llocs de treball en Alzira

7
691
Nau de Frutas Beltrán en El Pla
Restaurant Foster's Hollywood en Alzira
José Luis Palacios

En un context d’ERE’s i tancament d’empreses tant habitual en els temps actuals, que tres empreses s’instal.len en Alzira i creen en total més d’un centenar de llocs de treball sembla una excel.lent notícia per a tota la comarca que supera ja els 33.000 aturats. Les tres mercantils és troben en la última fase de la seua construcció i podrien ficar-se en marxa al llarg d’este estiu.

La multinacional francesa, Brico Depôt, distribuidora de productes per a la casa, està culminant el seu 18 punt de venda a Espanya junt a l’aparcament de Carrefour. Proporcionarà al voltant de 40 llocs de treball en distintes categories, tot i que la major demanda correspon a la d’ajudants de caixa i de reposadors. 

Els seus dirigents demanen"una qualificació acadèmica alta, concretament estudis de la FP-2 certificada", comenta el regidor de Promoció Económica, José Luis Palacios a Riberaexpress. En estos moments estan fent les entrevistes als nombrosos aspirants.

Brico Depôt disposa de la seua estructura de selecció de personal, però el departament municipal IDEA "facilita els curriculum’s del retrato-robot que l’empresa demana2 segons Palacios.

A l’altra banda de l’aparacament de Carrefour i junt al supermercat Consum, s’instal.la un establiment de la cadena de restauració, Foster’s Hollywood, el primer que hi haurà a la Ribera, tindrà una superfície de 800 m2 i la resta, fins els 2.000 m2 de la parcel.la, estarà destinada a zona d’aparcament. Proporcionarà entre 30 i 35 llocs de treball i la contratació de personal està fent-se a nivell nacional.

Mentre en el Parc Empresarial El Pla, una empresa de la comarca, Frutas Beltrán, està construïnt una nau industrial de gran dimensions per comercialitzar els cítrics i altres fruites. Esta firma funcionava a Guadassuar però la considerable ampliació de les instal.lacions farà que necessite contractar nous treballadors per a la pròxima campanya.

En el nou polígon industrial hi ha una tercera empresa -la primera instal.lada va ser Desguaces El Alemán- que està en fase d’inici de les obres i que porta el segell de la família Martínez Cano d’Alzira. Crearà més de 30 nous llocs de treball per al reciclatge de plàstics.

La crisi econòmica ha ralentitzat la instal.lació de les empreses en este Parc Empresarial donat que topeten "amb el problema del finançament bancari" segons Palacios, tot i que està venut més del 50% de la seua superfície que s’apropa al milió de m2.

Els empresaris del Pla necessiten un doble finançament; primer per a l’adquisició de la parcel.la i el segon per a la construcció de la nau industrial. La majoria dels inquilins del polígon es troben, en estos moments, escriturant els terrenys i esperant que els bancs òbriguen la mà i que la difícil conjuntura actual escampe d’una vegada.     

Riberaexpress

El Brico Depot d'Alzira obrirà en juliol

7 Comentarios

 1. SR. Palacios miente mas que respira, el personal de bricodepot ya estan contratados, y usted nos esta contando un paripe, lo se de cosa cierta, ya que yo soy uno de esos.

 2. Es todo completamente falso, porque yo mismo he enviado un monton de curriculums, y ni tan siquiera me han llamado para realizarme una entrevista, en tanto y cuanto, yo tengo estudios superiores de contabilidad y períto comercial y amplia experiencia en el sector servicios y ni una solsa llamada he recibido.. de modo que no cuenten tantas noticias carentes de rigor y dejen de jugar con las ilusiones y el futuro de la gente que como yo, buscamos un empleo de verdad, y a pesar de estar cualificados para desempeñar los diversos cargos, nos encontramos con las puertas cerradas porque ya están todos enchufados.

  • Vicente yo no tengo estudios superiores, sólo F.P.I y sí que fui seleccionado para la primera entrevista de la selección de personal, como otros muchos jóvenes que también han sido seleccionados, de ahí se elegía a algunos candidatos que posteriormente debían realizar dos entrevistas más, además yo no era la única persona que no tenía estudios superiores, por lo visto se fijaron en los curriculums completos y valoraron la experiencia en el sector comercial y atención al público.
   Respecto a las palabras del señor Palacios imagino que se referirá al tipo de perfil solicitado al Idea para dicha empresa, aunque en las diferentes ofertas publicadas en internet no se solicitiba ni FP2, ni estudios superiores.

  • Vicente, dius que has enviat un muntó de curriculums i no t’han cridat?
   En un curriculum que enviares a on toca sobraba, que açó no es cap sorteig que quan més n’he envies més posibilitats tens de guanyar!
   De totes maneres pel que dius de la teua experiencia laboral, jo pense que no encaixes gens en el perfil que busquen, al menys en el Bricodepôt i el Foster’s Hollywood.

 3. Yo fui a bricodepot a entregar el curriculum me dijeron que ni me molestase que los trabajadores la propia empresa los iba a traer de Toledo, Sr Palacios defienda el trabajo para los alcireños no para los de fuera!!

  • Aiii Raul, Raul! i lo primer que te diuen els primers que trobes en Bricodepôt i tu t’ho creus!
   Menys mal que no te digueren que n’hi havia que tirar-se de d’alt a baix en un pont per a treballar, sino capaç series de fer-ho!
   I tan curt eres que tenint internet i se supossa que no tenint faena no te vares enterar de les ofertes d’esta empresa per a treballar?
   Pues s’en han apuntat a poales de gent!

   Jo em pense que tu eres un troll d’eixos que comenten per clavar-se amb els polítics que manen i que bona faena tindràs que ni t’enteres de les ofertes de treball del Bricodepôt, per qué n’hi gent que ja fa més d’un any que comença a enviar els curriculums i menetjar-se per contactar en ixa empresa!

 4. Pues entre por ETT para su implantación, y en un mes me cogieron por mis conocimientos de los artículos, no tengo muchos estudios pero trabajo en brico.
  Y como yo unos 20 somos de alzira, otros 20 son con experiencia de otros brico, el resto son de los alrededores de alzira.

  He sido de los afortunados, pero 20 puestos de seguramente 5000 solicitudes o mas.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here