El cadet Gruphac N.B. Alzira es jugarà l’ascens este dissabte al Fontana Mogort

0
358

El cadet del Nou Bàsquet Alzira

El conjunt alzireny perd contra l’Alcoi per tan sols un punt en l’anada de l’eliminatòria d’ascens a Preferent, en un partit ple d’alternatives (62-61).

Després d’acabar invicte en el seu grup de 1ª Zonal, amb 20 victòries per cap derrota, l’equip cadet masculí Gruphac Nou Bàsquet Alzira afrontava este dissabte el partit d’anada de l’eliminatòria d’ascens a Preferent a la pista de l’N.B. Alcoi “A”, campió també del seu grup.

El partit no va començar gens bé per als alzirenys, fluixos en defensa i especulatius en atac, circumstància que van aprofitar els alcoians de la mà del seu base Nacho, qui amb transicions ràpides i dos robatoris de baló quasi consecutius posava al seu equip amb un avantatge de 9 punts (12-3) quan tan sols havien transcorregut 5 minuts de joc. Els locals semblaven un vendaval i el tècnic alzireny es va vore obligat a demanar un temps mort.

Poc a poc, el Gruphac va millorar en la faceta atacant i començava a anotar amb certa fluïdesa, fet que, junt a l’augment de la intensitat defensiva, va permetre igualar el joc al final del primer quart, encara que sense poder reduir la diferència al marcador (21-12).

En el segon quart, es van girar les tornes. La defensa pressionant del Gruphac acabava en pèrdues de baló dels locals que els nostres cadets remataven amb ràpids contraatacs i el partit s’igualava en l’electrònic. Per moments, l’equip local trobava moltes dificultats per a vore l’anella. El Gruphac Alzira aprofitava la sequera anotadora dels alcoians per a arribar el descans amb una curta però valuosíssima renda de 5 punts (31-36).

En canvi, en la represa, l’eixida del conjunt alzireny va ser calcada a la del primer quart. La relaxació defensiva va tornar a donar ales a l’Alcoi, que li va donar de seguida la volta al partit (37-36) i va marcar un avantatge al seu favor de 9 punts (49-40). Poc a poc, els alzirenys es van anar refent en defensa, però sense ser capaços de resoldre els problemes ofensius.

La forta defensa local evitava qualsevol cistella del Gruphac, que es veia obligat a anar a la línia de tirs lliures, amb un percentatge d’encert realment dolent (1 de 12 en este quart). Així s’arribava a l’últim període amb un avantatge local que superava els 10 punts (52-41) i ficava les coses molt complicades per als nostres cadets.

Partit jugat a Alcoi

El tram final del partit va tornar a ser prou igualat, amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips que afavoria a un Alcoi que, a falta de 3 minuts per al final d’este primer assalt, continuava 10 punts per dalt (62-52). En eixe moment, el tècnic alzireny va sol·licitar un temps mort per donar les últimes instruccions als seus jugadors. Els darrers tres minuts resultaven fonamentals per a deixar l’eliminatòria oberta o oferir-la en safata als de l’Alcoià.

En el tram definitiu del partit, els jugadors alzirenys van recuperar la intensitat defensiva, sense deixar als locals anotar cap punt, i l’encert en atac, fins a situar-se a tan sols un punt a falta de 8 segons. No obstant això, els nostres cadets no van saber aprofitar l’última possessió del partit per a culminar la remuntada i s’arribava així al final amb un marcador de 62-61.

Així doncs, el resultat de l’eliminatòria d’ascens a Preferent entre el Gruphac Nou Bàsquet Alzira i l’N.B. Alcoi es decidirà en el partit de tornada. La cita és el dissabte que ve, 12 de maig, a les 9 h, al Pavelló Fontana Mogort.

RESULTATS DE LA JORNADA 05/05/2012

CADET MASCULÍ – FASE FINAL

NB ALCOI “A”                                            62

GRUPHAC NOU BÀSQUET ALZIRA             61

ALEVÍ GRANA – NP VALÈNCIA

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 60

CB ALBERIC                                              33

COPA FEDERACIÓ 2012

SÈNIOR MASCULÍ – ZONAL VLC

C.B. POLINYÀ 40

BLASMETAL ALUMINIO N.B. ALZIRA         50

SÈNIOR FEMENÍ – ESPECIAL VLC

C.B. COL·LEGI ALEMANY                          47

NOU BÀSQUET ALZIRA                              23

CADET MASCULÍ – PREFERENT VLC

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 34

MASSANASSA                                           97

CADET FEMENÍ –ESPECIAL VLC

NOU BÀSQUET ALZIRA                              DESCANSA

INFANTIL MASCULÍ – ESPECIAL VLC

INSTITUTO JARQUE N.B. ALZIRA              DESCANSA


INFANTIL MASCULÍ– PREFERENT VLC

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 23

C.B. ALGEMESÍ                                         80

INFANTIL FEMENÍ –ESPECIAL VLC

C.B.TEODOR LLORENTE ABASTOS           47

NOU BÀSQUET ALZIRA INFANTIL              32

ALEVÍ– PREFERENT VLC

C.B. GENOVÉS MINI                                  44

NOU BÀSQUET ALZIRA BLAU                    43

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here