Ximo Puig a l’Alcúdia: «A València s’està tornat al sistema de la caritat»

0
324

Ximo Puig a l'Alcúdia

El secretari general dels Socialistes Valencians, Ximo Puig, va visitar ahir l’exposició de Manuel Boix amb el propi artista de cicerone i després  participà en un multitudinari sopar de l’1 de maig.

 Ximo Puig havia expressat el seu desig de vore l’exposició de l’artista alcudià, i va aprofitar la seua visita a l’Alcúdia per recórrer la Casa de la Cultura de dalt a baix, atenent les explicacions que sobre les diverses obres exposades feia Manuel Boix. Després de la visita, va acudir al sopar commemoratiu de l’1 de maig, que es celebra a l’Alcúdia de manera ininterrompuda des de fa 33 anys. 

 Un sopar al que també acudiren diferents membres de l’executiva nacional, el Síndic de les Corts del PSPV Antoni Torres, el Secretari d’Organització, Alfred Boix, així com diputats a Corts i a la Diputació provincial. Entre els hitòrics del socialisme de l’Alcúdia, els dos ex alcaldes, Cèlio Crespo i Paco Signes, així com alcaldes i portaveus de pobles de la comarca i fins a 350 militants i simpatitzants del PSPV.

 No renuncies a les nostres sigles, PSPV

A l’hora dels parlaments, el primer a intervindre va ser Rubén Grau, Secretai General de les Juventuts Socialistes de l’Alcúdia, qui en la seua intervenció va demanar Ximo Puig “Que no renunciem a les nostres sigles,PSPV; que no les amaguem i les mostrem amb orgull. Que el valencià siga defés i no malversat i furtat, i encara més, que ens convertim en els seus promotors. Volem un País, no perdre la nostra identitat. I volem un País d’esquerres, com el nostre partit”.

 El segon a parlar va ser el Secretari General del PSPV local, l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez. Martínez li va traspassar a Ximo Puig l’esperança que en ell tenen dipositada els socialistes valencians en general i, en particular, l’agrupació de l’Alcúdia, que – va afirmar l’alcalde- està al seu costat.  “La tasca que tens per davant és la de convèncer a tots els ciutadans que l’opció que representes no és un discurs buit a la recerca de poder, sinó un programa sincer, apegat a la realitat i connectat amb la majoria social, obert, participatiu, amb capacitat per a escoltar i amb capacitat per a generar més benestar i millors condicions de vida entre els valencians. En eixa tasca no estàs ni estaràs sol”.

El futur serà dels joves o no serà

 En la seua intervenció, Ximo Puig va criticar durament el deteriorament de la Comunitat Valenciana al llarg dels 17 anys de govern popular, un període en què s’han destruït el sistema financer i la indústria autoòctona i hem arribat a les pijors xifres de la història quant a fracàs escolar, atur, assistència sanitària i cobertures per als dependents “A València s’està tornant al sistema de la caritat, quan haviem aconseguit tindre uns drets reconeguts i consolidats per a totes aquelles persones, grans i menuts, que necessiten ajuda per a la seua vida diària”

 El Secretari General dels Socialistes Valencians va arreplegar també la bandera que li llançava el jove Ruben Grau sobre la llengua i la identitant valencianes i, a més, va afirmar que “el futur serà dels joves, o no serà. No cal resignar-se– va dir- a pensar que els joves d’ara tindran un futur pijor que el dels seus pares. Hi ha molta feina a fer, però els socialistes sempre tenim feina a fer, perquè el nostre objectiu principal és l’igualtat entre les persones, i això es una tasca que sempre està per acabar”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here