Cases a mitat de preu i una xarxa comarcal d’Internet principals atractius d’ExpoAlgemesí

0
605
Amparo Ribes, presidenta d'ACSA
El projecte Matrix
Xavier Claur
ExpoAlgemesí este migdia

La XVI edició d’Expo Algemesí està plena d’atractius, els visitants d’esta fira, oberta fins este  diumenge, podran trobar des de cases i adossats, de nova construcció, a mitat de preu fins una xarxa comarcal d’accés a Internet a preus "molt atractius". Però nols això sinò molt més; des de mobles i decoració fins formatges, embotits, aire condicionat, energia solar, productes artesanals de restauració, passant per enginyeria i electrònica, maquinària agrícola, moda, jardineria, marbres i fins i tot, diseny, estètica i les últimes tècniques en odontologia. El reconegut ceramista alzireny, Xavier Claur, ha exposat uns artístics plats de ceràmica que recullen la Festa d’Algemesí. 

Entre el mig centenar d’expositors és troben els stands del institut, Bernat Guinovart, i del col.legi Sant Josep de Calassanç on els alumnes fan diverses activitats lúdiques i pedagògiques.  Tampoc falten els dos col.lectius de caràcter empresarial i comercial d’Algemesí ,casos d’Empal i ACSA. La presidenta d’ACSA, Amparo Ribes, ha valorat "molt positivament" este tipus d’events i ha destacat "la diversificació de sectors" que ofereix la present edició d’ExpoAlgemesí. 

Habitatges des de 18.000 euros

A l’Expo s’ha presentat el "Projecte Matrix", un nou sistema de construcció ideat per l’arquitecte algemesinenc, Oscar Cerveró, que utilitzant l’enginyeria civil, com móduls de formigó, construeix habitatges unifamiliars a partir de 18.000 euros.

Altre emprenedor d’Algemesí, Vicent López ha donat a conèixer la primera xarxa de la Ribera per accedir a Internet, és tracta de "llimo.net", que després de començar a navegar pel seu poble projecta ampliar la seua iniciativa per aigües d’Alzira i Albalat de la Ribera i poc a poc arribar a tota la comarca. Segons ha maniffestat López a Riberaexpress " el que nosaltres donem és un bon servici a un preu just, raonable i competitiu, que la gent pague el que realment val".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here