Alcalde d’Algemesí: «Els sindicats valen per a molt poquet, la vaga ens ha costat molt cara»

9
523

L’alcalde d’Algemesí, Vicent García, ha manifestat hui que «els sindicats valen per a molt poquet, la vaga ens ha costat molt cara», declaracions realitzades durant la visita a ExpoAlgemesí junt el conseller d’Economia Indústria i Comerç, Máximo Buch.

L'alcalde i el conseller d'Economia en Expo Algemesí

Buch: «Les nostres mesures donaran confiança als mercats»

L’alcalde d’Algemesí ha coincidit, a este respecte, amb les declaracions del representant del Consell qui ha destacat les «mesures d’impuls i dinamització» de l’economia que porta endavant el Consell  i el Govern de Rajoy, que segons ell «faran que torne la confiança als mercats així com la reactivació económica» que produirà «una eixida de la crisi a partir de finals d’enguany ó principis del pròxim».

El model económic de la Generalitat, segons ha revelat el conseller a preguntes dels mitjans de comunicació, és el de impulsar les últimes teconologies i la investigació junt la dinamització de les activitats tradicionals front el desenvolupament urbanístic i mobiliari que ha imperat fins ara en l’economia valenciana i espanyola.

Tant el conseller com l’alcalde han assegurat que mostres com Expo Algemesí servixen per «potenciar» el comerç local   i «recolçar» els nous emprenedors.

Riberaexpress

9 Comentarios

  1. Sr. Vicent Ramón,recorde que avans de parlar hi hà que pensar el que es va dir ,que a vosté se li ovlida prou a sovint

  2. Te raó el senyor alcalde, els sindicats no valen per a res. UGT a Carcaixent s’ah venut per 180 euros.

  3. Aquest lumbrera pareix oblidar que els qui han afonat la Comunitat Valenciana son els lladres del PP no els sindicats.

  4. Amb projectes com el Mercat sí que reactiven l’economia (la dels seus) i el comerç local de «xanxullos». Un incís, podrieu cuidar un poquet la correcció lingüística, tan a l’hora de escriure els articles com a l’hora de fer els comentaris. Tampoc costa tant, no?

  5. Un pardalet ma dit que el senyor alcalde volia cobrar més que el president del govern. A vore si dona exemple i renuncia al sou pel be del poble, que para que li manen la faena de Madrid no cal cobrar tant.

  6. Crec que al sr alcalde no te ni idea de que un sindicat es una associació de treballadors constituïda per a la defensa i promoció d’interessos professionals, econòmics o socials ……..si aixo es valdre per a poquet es com pensar que el carrec d’alcalde no serveix per a res….a soles per a cobrar un «bon jornal».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here