Més de 30 comerços s’adherixen a la targeta «Units per la Música» impulsada per Alzicoop i la Societat Musical d’Alzira

0
381
Juan Carlos Monerri i Bernardo Martín presenten la nova targeta comercial

Recentment el president de la Societat Musical d’Alzira, Juan Carlos Monerri, i el president d’Alzicoop, Bernardo Martín, firmaren el protocol de col·laboració per a impulsar la creació de la campanya ‘Units per la Música’ amb l’objectiu de fomentar el comerç local i que els socis de la SMA es puguen beneficiar d’una sèrie de descomptes i avantatges en més de 30 comerços de la ciutat.

Esta campanya es va donar a coneixer també a l’Assemblea General de Socis de la SMA on se va reelegir com a president Juan Carlos Monerri. Els socis ja tenen a sa casa la targeta comercial i la realció de comerços adherits.

En la Societat Musical sempre hem pensat que la música és cultura, la música és progrés i la música també és un motor econòmic per la creativitat, el talent i la generació de llocs de treball en una societat avançada del segle XXI.

En la Societat Musical també estem compromesos amb la societat de la qual formem part i per això estem compromesos a contribuir en la mesura de la nostra capacitat en el desenvolupament d’accions que contribueixin a pal·liar la greu situació de crisi que estem sofrint.

Amb el patrocini de ALZICOOP comencem la campanya «UNITS PER LA MÚSICA» Una campanya que té com a objectius:

-Recolzar les famílies vinculades al món musical d’Alzira mitjançant la creació d’una targeta comercial per efectuar la compres i la utilització de serveis dins del terme municipal.
-El suport al comerç i les empreses d’Alzira potenciant la seva activitat i que la riquesa d’Alzira tingui com a primer beneficiari aquells empresaris i comerços locals capaços de generar activitat i ocupació.
-“Units per la Música” és una campanya en la qual les empreses adherides es comprometen a realitzar un descompte comercial dels productes i serveis que ofereixen a les persones vinculades a la societat musical.
-“Units per la Música” és una campanya de promoció econòmica de les empreses a través de la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació.
-“Units per la Música” és una xarxa de promoció de les activitats que desenvolupa la Societat Musical a través de la divulgació en els centres de venda com a les xarxes empresarials.
-“Units per la Música” és una experiència de promoció del capital social d’Alzira i de la creació de xarxes de col·laboració en institucions i empreses compromeses en el desenvolupament de la ciutat.

Animem als empresaris i comerços locals a sumar-se a aquesta proposta que sorgeix de l’esforç comú i de donar el millor de cadascun, ja qué és l’única manera de sortir d’aquesta greu crisi econòmica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here