Antella acull esta nit la 7na edició del Festival Itinerant de Música en Valencià

0
302
Sva-teres actuaran esta nit a Antella

Esta nit de divendres se celebrarà al poliesportiu municipal d’Antella la 7na edició de la Gira/Festival Itinerant de Música en Valencià, en què actuaran els grups Sva-ters, Rapsodes i Funkiwi’s.

El concert està organitzat per l’Ajuntament d’Antella, en col·laboració amb Escola Valenciana i la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera.

El plat fort del concert, que s’iniciarà a les 22:30 hores, el constitueix l’actuació dels «Sva-ters». Es tracta d’un conjunt de Alcacer, creat el 1998 i format per 13 músics entre vocalistes, bateria, guitarres, baix, teclat, trompetes, trombó i dolçaines-que interpreten estils molt variats-rock clàssic, jazz, reggae, rumba, ska i ritmes populars- i festers.

La característica principal de la música i estil-que ells mateixos defineixen com «Sva» – d’aquesta banda és l’alegria i bon humor que despleguen sobre l’escenari amb el seu particular mestissatge musical ballable i fester. Sva-ters ha editat ja dos àlbums-A foc (2002) i Berlangastyle (2006)- i la sola lletra dels títols de les cançons que els composen (Askura el Calder, Cabàs.com, Què càrrecs que sóc o Ni Karrefur ni Prika, a ca Pepica-«, reflecteix el fort sentit d’humor que caracteritza aquesta banda d’Alcàsser.

A més de Sva-ters, actuarà Rapsodes, un grup creat a la comarca de Camp de Túria a finals de 2005 que està considerat com el creador del primer disc de hip-hop en valencià de la història (Contes per Versos, 2009). Rapsodes, amb més de 200 concerts a l’esquena, defineix el seu estil musical com «electro hip-hop orgànic». El cartell dels grups que actuaran en el concert previst per demà a Antella es completa amb l’actuació del grup Funkiwi’s. Les entrades per al concert es poden adquirir en taquilla a un preu de 5 euros. També es poden adquirir de forma anticipada a un preu de 3 euros en els establiments col·laboradors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here