A l’estiu hi haurà una segona Passarel.la Urbana a Alzira davant el gran èxit de la primera

0
305

Els organitzadors amb Mai Hidalgo al front s’han quedat bocabadats en superar les previsions realitzades la I Passarel.la Urbana FFF d’Alzira que ha tingut lloc esta vesprada a l Plaça Major d’Alzira.

Una quinzena de models han exhibit les últimes tendències de la moda primavera-estiu davant els apaludiments de dos centenars d’espectadors que no han perdut cap detall de l’atractiva desfilada.

La presentació, per primera vegada de la marca de roba My swing, disenyada per Mai ha tancat esta primera desfilada que tindrà continuitat el proper mes de juny. El notable èxit de públic ha animat els organitzadors per fer una segona exhibició de moda, tot i que ara pretenen ocupar un carril de l’avinguda Sants Patrons per ubicar la plataforma elevada on desfilaran els models.

En esta primera trobada de la moda participaren les tendes de roba, Gio Bari i Metro, el calçat exhibit era de Gallach, l’estilisme l’aportaren David Pérez, Núria Pérez i Pedro Tudela, els tocats de Poupé du Monde i les joies d’Antonio Bellido to9t organitzat per un destacat equip de treball a qui va felicitar molt efusivament la coordinadora d’este event, Mai Hidalgo.

La desfilada va contar amb altres atractius com l’actuació d’un barman acrobàtic, els cocktails primaverals de Glaçons, junt body painting, perfomance, les actuacions de Paula i Limbotheque, el Dj Pepper i la professionalitat i simpatia de la conductora d’esta I Passarel.la Urbana, Virginia Delgado.

Una trobada de la moda que segons Mai Hidalgo ha servit “ per reunir amics, models i veïns i sobre tot per  fomentar el creixement dels comerços locals, ja que a Alzira tenim de tot, gent molt professional i formada i amb ganes de posar de moda la nostra ciutat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here