Bloc de Carcaixent rebutja frontalment la creació de la plaça de vicesecretari que costarà més de 70.000 euros

28
458
Paco Salom (Bloc)

L’alcaldessa de Carcaixent ha convocat un plenari extraordinari i urgent, a sols una setmana de l’últim celebrat, amb l’únic objectiu de desestimar les al·legacions presentades per l’Intersindical-STAS contra la creació del lloc de vicesecretari interventor que es va aprovar amb els únics vots a favor del PP i del Sr. Juan Albert en el ple de 29 de març. Es donarà, d’esta manera, llum verda a una contractació que tindrà un cost per al poble de Carcaixent superior a 70.000 euros.

Des de BLOC-Compromís insistim a rebutjar frontalment la creació de la plaça. A més no compartim la urgència de la Sra Botella en este tema. ”Tenim clar que aquesta mesura es pren per desfer-se de l’actual secretari municipal, que ho és en funcions, i substituir-lo per algú de la seua confiança.” Explica el portaveu de Bloc Compromís, Paco Salom. ”Açò és sols una bogeria més de la Sra Botella, que darrerament ha entrat en una deriva molt perillosa si pensem que estem parlant d’una alcaldessa: apartar els funcionaris que no informen favorablement les seues decisions”, afirma Salom.

La Sra Botella oblida que els tècnics han d’informar sobre la base de la legislació vigent, i les propostes de la Sra Botella no sempre encaixen com ella voldria dins la legalitat, per la qual cosa no compten amb els informes favorables d’alguns tècnics municipals.

Seguint aquesta tendència, l’última víctima és el secretari municipal, que, curiosament, serà substituit per la persona que durant anys va ser oficial major en este ajuntament coincidint amb la presència UV –antic partit on militava el Sr. Albert– en l’equip de govern, el Sr. Rafael Darijo. Des de Bloc-Compromís tenim molt clar que part de l’interés de Lola Botella en eliminar l’actual secretari en funcions és assegurar-se, amb la nova incorporació, poder fer i desfer al seu gust en matèria de personal. Segons afirma Salom: “Fa molt poc van aprovar un pla d’ajust que contemplava retalls del 20% d’hores i de salari per als treballadors interins i els laborals fixes, així com també la retirada de 180 euros d’un complement salarial a tots els funcionaris. Tot i això, la intenció de la Sra. Botella és tirar eixa decisió enrere i carregar tot el pes de les retallades en unes places molt concretes, que ja tenen nom i cognoms, de manera discrecional sense informe tècnic, amb l’únic argument inconfessable d’haver-se pronunciat en la seua contra o d’haver militat en altres grups polítics que no són ni el PP ni els diversos partits que han acollit al Sr. Juan Albert. Així, deixant al carrer a uns pocs treballadors, atendria les peticions dels seus afins, en algun cas familiars directes de regidors, que han protestat per les retallades generalitzades.

Des de Bloc Compromís lamentem enormement que al poble de Carcaixent li queden tres anys veure i comprovar (sense poder fer res contra el 11-10 de cada votació) com la Sra. Botella, amb decisions que no tenen ni cap ni peus, i en connivència amb el Sr. Juan Albert, crema diners innecessàriament, això sí, deixant ben a recer tots els seus i els del seu equip de govern per lliurar-se de les flames.

Bloc-Compromís Carcaixent

28 Comentarios

 1. SR, PAQUITO, A USTED LE VENIA MUCHO MEJOR EL QUE HABIA EN EL mia VERDAD? AHORA ATREVASE A CONTAR UNA VERDAD Y DIGANOS PORQUE, QUE SOLO LO SABEN UNOS POCOS Y NO ESTARA NADA MAL QUE SE LO CUENTE USTED MISMO AL RESTO

 2. Tal volta algun contertuli, opinador o concejal, puga explicar – no deu ser molt dificil- 5 o 6 raons que justifiquen eixe nou lloc. Molts ens quedariem mes tranquils. Mes i mes informació.

  • Sense cap problema!:
   -Perquè en un escrit, presentat per ell mateix fa varies setmanes, l’actual Secretari indica que te un excés de treball i está estresat.
   -Perquè es tracta d’un lloc fonamental que no pot fallar en un Ajuntament.
   -Perquè les errades per part de l’actual Secretari (reconegudes fins pel Bloc) han segut clares en molts assumptes, per exemple, l’adscripció de la senyora Gomis al grup mixt, una errada que es va tindre que corregir després.
   -Perquè no oblidem que l’actual Secretari ho era «en funcions», ja que no podia ocupar la plaça en propietat per falta de capacitació.
   -Perquè si al Bloc este assumpte li pareix malament, segurament estarà ben fet (esta última raó és la millor).

 3. ¿Pero que prisa hay para que se tenga que convocar un Pleno extraordinario ?

  ¿Que le trae tanta urgencia a la sra alcaldesa? ¿ que quiere que le firmen?

  ¿Porqué el Secretario en funciones ha pasado a ser » malo » tan de repente ?
  Y el Interventor ¿ es bueno o malo para la alcaldesa ?

  ¿Porqué no metemos a Juanito de Secretario y que se lo firme To ?

  Esta alcaldesa ha perdido el norte totalmente y la vergüenza también.
  ¡¡¡¡ Madre mía la que va a liar ésta en el MIA !!!!!

  sra. alcaldesa ¿sabe usted , que si que existe el infierno ?
  Vista su actitud , presiento que lo va a saber usted antes de que le llegue su hora
  ( o algo parecido ).

  Lo que le hace falta a este pueblo es una urgente Moción de Censura y poner a álguien responsable al frente del Ayuntamiento.¿ No hay nadie del equipo de gobierno que tenga la suficiente honestidad para decirle a esta señora
  ¡¡¡¡ BASTA YA !!!! ?

  • Y actualmente Alcalde de Benageber y secretario temporal de dos ayuntamientos mas (le quedará a este hombre tiempo para dedicarlo a todo?), bueno para cobrar siempre hay tiempo y ganas de tenerlo, jajajajajajaja. Y los empleados municipales sin cobrar la nómina de abril y ya veremos cuando se paga. (¿Pagará la sra. Alcaldesa las penalizaciones que aplican los bancos a los que se retrasan en pagar la hipoteca por estar en números rojos y no haber cobrado?. Bueno eso a ella le tiene sin cuidado porque problemas económicos, precisamente no tiene ni tendrá. Pero poca vergüenza le sobra en cantidad.

 4. El que més ràbia em dona és que no podem fer davant d’esta gent. Esta gent que pareix burlar-se de nosaltres…
  Com és possible que tanta gent d’este poble continue votant a esta gent???
  Masoquisme???
  Una plaça de 70.000 euros que no fa falta, tirar l’edifici de Correus per fer una plaça,….mentre que ens pujen impostos a tots. i baixen el sou als treballadors de l’ajuntament.
  Definitivament, es burlen de nosaltres.
  Me mossegue la llengua, perquè diria coses més fortes encara.

 5. Efectivament l’han suspés a les 12.45, però l’han convocat de nou per a hui a les 18.00 h. El tema del vicesecretari continua avant…

  • Si siiiiiiiiii
   Ribera express , afirma que ha sido el sindicato UGT que reprentan a los trabajadores del MIA el que , retirando su alegación , va a permitir a la alcaldesa que continue con esta pantomima.

   Y después , los trabajadores se quejan de que esta señora va a llevar a nuestro ayuntamiento a la ruina con tanto despilfarro.
   ¡¡¡¡ A mi me daría vergüenza !!!!

   ¡¡¡¡ Enhorabuena Sres de la UGT !!!!!

 6. Definitivamen esta dona ha perdut el seny , el cap, el nord… i els palmeros que li segueixen la corrent han perdut la honestitat, perque jo me`n vaig a casa per no ser participe de tanta burrada i al menys estic tranquil de no enganyar a les persones del meu poble.
  Esta dona no te a ningú que l’estime de veritat i que li diga que està arrastrant-se pel fang en tot lo que està fent? Es que creu que en lo de correus que despotrica tot el mon tant de dretes com d’esquerres no n’hem tingut prou?
  Que els habitatnts de Carcaixent retallant per tots els costats , pujant impostos per tots els costats, tenint funcionaris en nòmina que fan la feina , que eixa mateixa feina ja l’estavem fent … tenim que suportar una despessa innecessaria i ja van no se quantes …?
  Per favor si algu te mà en Fabra o Rajoy que li envien informes de tot el que fa a veure si l’envien a descansar, fer cursillos …jo que se on siga

 7. Lamentable, se han perdido los papeles por parte de la sra. Botella.
  De Juanito no se puede decir nada, el hombre ha conseguido un empleo y va tirando, otro en su caso hubiera hecho lo mismo, el que dig lo contrario miente.
  Los concejales que estan enfadados con este pleno de hoy, van a renunciar a su sueldo por asistir ?
  Estimada sra. Botella haga un favor al pueblo y sobre todo a vd. vayase tranquilamente a su casa que ya sacaremos el MIA de la mejor forma posible sin sus servicios, que reconozco en otra época han sido inestimables, pero actualmente deja mucho que desear y sinceramente le ha sobrado esta legislatura.
  Cordialmente un saludo

  • Señor Willy , desafortunada afirmación ha sido :
   » De Juanito no se puede decir nada, el hombre ha conseguido un empleo y va tirando, otro en su caso hubiera hecho lo mismo, el que dig lo contrario miente »

   No tengo ganas ni de criticar la figura del sr Juanito , ni de explicar como ese señor a llegado a esa situación , ni de valorar cual ha sido su actitud (tanto personal como política ).
   Ni tampoco tengo ganas de decirle como reaccionaría el KAKO ante esa situación , porque seguro que usted me tacharía de mentiroso.
   El KAKO sólo espera que el Sr. Willy no haya pensado bien lo que acaba de teclear.

 8. estan en pleno PLENO asi que A Deu grasies se hace justicia, eramos muchos los que desde la jubilacion del Sr, Secretario D. Antonio a sus 70 años de edad pediamos tener un Secretario , no un advenedizo oportunista¡¡

  • Hay querida, no sabes como me reconforta leer tus palabras. Con lo bien que estabamos entonces. Y ahora ya ves tu en la calle y yo disfrutando de mi placida jubilación. Como han cambiado los tiempos. Pero no pierdas la esperanza que aun puedes volver a reinar como antaño.

   • ¡¡¡¡ Madre mía como está el patio !!!!
    ¿En el MIA tenemos gabinete psicológico?
    Un informe de este tipo supongo que podría utilizarse como atenuante.
    El día que no hay pastilleta se nota en el ambiente.
    Pues le va a hacer falta un camión para aguantar lo que vendrá.

  • Me parece Sr el mio, que se ha pasado mil pueblos llamando al secretario en funciones del Ayuntamiento, » advenedizo «, Ese Sr. tampoco es de mi agrado,pero hay a respetar a todo el mundo. Si quiere llámele incompetente, pero no se pase tanto.

 9. Sr. Salom, la plaza de Secretaro del Ayuntamiento está vacante desde hace bastante tiempo, y es imprescindible que se cubra. El actual Secretari en funciones lo único que ha sabido hacer bien es el informe que sirvió para que a él y a los demás altos cargos del Ayuntamiento se les aumentara el complemento específico en cantidades comprendidas entre 12 y 5 mil euros a cada uno, aunque a la hora de la verdad, y como sabía que lo que estaba haciendo estaba posiblemente fuera de la legalidad, no tuvo lo que hay que tener para firmarlo él solito.
  Es verdad que en el Ayuntamiento sobran muchos sueldos de los de 50.000 euros, pero la figura del Secretario es crucial.
  Lo que si hay que hacer, Sr. Salom, es estar a todas, y si se hace alguna ilegalidad, pues a los tribunales, que para eso están.

  • ningu diu el contrari respecte de la plaça de secretari. que es cobrisca. pero a traves d’un concurs i no amb un bypass. no cal crear un lloc nou addicional. pek que veig els del bloc ens devem d’explicar molt mal… i sobre l’anterior secretari res a dir ara. el que havia de dir ja ho vaig dir i esta en les actes. per ultim sobre els complements, el mateix. ni crex q ougues acusar el bloc de complicitat amb aixo. mira les actes.

  • Sr. clauer , me han comentado que ese señor ( que quieren contratar ) tampoco puede cubrirla , así que la plaza , a pesar de esa contratación , seguirá desierta.

 10. Llegint els arguments de la necessitat d’eixa nova contractació , o s’està diguent una veritat a mitges que es pitjor que una mentida o algú
  amb dos dits de front compren que marejant la perdiu = que en correus el que es preten es justificar allò que hui en dia per evident ( no hi ha un euro i es deu mes que s’alena ) es una verdadera BURLA.
  1.- Si te exces de feina li se alleugeren competencies delegant en algun altre funcionari treball, a menys feina menys estres.
  2.Si es un lloc tan fonamental la persona que el feia tenia que tindre el suport i recolzament de tots per evitar el punt primer
  3.-Si les errades li costen el lloc, les errades que durant les legislatures ha tingut l’equip de govern ¿ a qui li han costat el lloc ? a ningú
  4.- Si fins ara ha exercit la plaça en funcions i era bo per a fer la feina perque no pot seguir ? si hi ha places que estan anys i anys sense cobrir.
  5. L’ultim comentari te de tot menys d’arguments es com aquell que ja no sap quina excusa donar i afegeix » Y tu más»
  Per tant jo em pregunte per altres raons que puc deduir de tot el que les persones estan escrivint : Per què no pot ser que li s’està fent des de fa temps la vida imposible per a que se’n vaja? Per què no pot ser que fora una persona crítica i escrupulosa amb la seua feina i haguera dit prou ? Per què no pot ser que s ‘està acostumat al si BOANA i quan es diu «no» ja sobres??
  Siga com siga el mes lamentable es que una vegada més els carcaixentins tenim que rasca-mos les butxaques perque les persones que els diregeixen confundeixen els vots de les urnes en xecs en blanc

  • Estic d’acord amb vosté: ací hi ha moltes veritats a mitges però per totes les bandes i possiblement les mitges veritats que faltes no les conegam perquè cap persona les dirà ací.
   Per cert, jo pense que l’Equip de Govern es va examinar de les seues errades, i dels seus encerts, ara fa un any. La llei marca que eixe exam tinga lloc cada quatre anys; pot ser siga massa, però ès el que hi ha.
   Com vosté sap, en altres menesters es fa un parell d’exams i ja no te tornes a examinar més. Pot ser també caldria millorar un poquet això ¿no?. Perquè si els polítics poden cometre errors i tindrien que pagar per això, també els funcionaris poden cometre errors, com a persones que son ¿no?.

  • Sr. Paco Salom , expectacular su intervención , en ella podemos apreciar que usted a dejado algo de lado su faceta de político y a dejado salir más al ciudadano que lleva dentro. ¡¡¡ Enhorabuena !!!

   El KAKO se ha quedado con ganas de verle la cara a más de uno de los componentes del equipito de gobierno. Jaaa JUaaaa Juaaaaaaaa

   Como usted dice Carcaixent , gracias a este equipo de gobierno , se está convirtiendo en la vergüenza de la ribera pero , para esta gente todo vale a cambio de «unas monedas».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here