Joves EU-Alzira desmentix la nota del CJA que subratlla la unanimitat en l’última assemblea

0
366

Consell de la Joventut d'Alzira

Joves d’Esquerra Unida del País Valencià – Alzira creu que cal un Consell de la Joventut d’Alzira més obert, amb participació real de la joventut de la nostra ciutat, i amb unes activitats adreçades realment als greus problemes que patim.

Però, en els últims anys tot això ha estat ben allunyat de la trajectòria del CJA, que deuria ser l’entitat que agrupe a les distintes associacions juvenils actives de la nostra ciutat. De fet, ara per ara és un organisme que es troba plenament instrumentalitzat per a què no supose cap problema per a l’Ajuntament.

Desmentint la nota pública realitzada pel CJA que subratlla la unanimitat dels acords en l’última assemblea del 27 d’abril, Joves d’EU-Alzira no va votar a favor del balanç de gestió de l’últim exercici, ja que hi ha aspectes dels comptes que no es troben degudament justificats. De la mateixa manera, tot i respectant la resta d’associacions membres, volem aclarir que Joves d’EU no ha organitzat cap activitat per mitjà del CJA ni, en conseqüència, s’ha demanat cap subvenció al respecte, sinó que les ha realitzades amb els seus recursos.

Per últim, per a Joves d’EU-Alzira, el CJA té competència i deu aportar solucions i propostes a totes les entitats de la nostra ciutat, incloses les administracions públiques, per acarar els greus problemes que pateix el jovent alzireny: l’insuportable atur juvenil, com estan afectant els retalls dels serveis socials (inclòs l’ensenyament secundari i universitari), el problema de la vivenda o de les instal·lacions adreçades a la joventut (com ara la falta d’una Casa de la Joventut que agrupara els serveis adreçats als joves). Al mateix temps, el CJA hauria de servir per fomentar l’associacionisme com un mecanisme de participació de les i els joves en allò públic per a transformar la societat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here