El Bloc Jove anima el PP d’Alzira a tornar a demanar signatures contra la pujada de l’IVA

2
318

Ara fa dos anys, el Partido Popular va iniciar una campanya populista a nivell estatal contra el que consideraven un atac a les famílies i a les classes treballadores. La campanya “nomasiva.com” els va portar a arreplegar signatures al llarg de l’Estat mostrant el seu rebuig a la pujada de l’IVA que va efectuar el govern socialista. A Alzira, en concret, s’instal·laren taules al mercat del dimecres on, segons l’alcaldessa, s’hi van arreplegar al voltant de 4.000 signatures.

Així mateix, el grup popular a l’Ajuntament d’Alzira va presentar una moció amb caràcter d’urgència contra la pujada de l’IVA en la que s’afirmava el següent: «Tant l’evidència empírica com nombrosos estudis posen de manifest que la pujada dels impostos al consum en una situació de crisi econòmica com la que reflexen els propis pressupostos de l’Estat, és una mesura desaconsellable ja que, pels seus efectes negatius sobre el consum i per tant la inversió i l’ocupació, perjudicarà la recuperació econòmica sense tindre a penes impacte en la recaptació».

De la mateixa manera, al corresponent plenari la portaveu del PP, Chelo Martínez, afirmava el següent: «afortunadamente los ricos aún pueden hacer frente y podrán pagar, pero a mí lo que me preocupa es la gente que cuando llegue a final de mes continúe teniendo el mismo sueldo que tenía el año pasado o hace dos años y llega a final de mes… Y usted dirá lo que querrá, pero sube el recibo de la luz, sube el recibo del agua, sube el pan, suben las entradas al teatro, sube la gasolina, suben los electrodomésticos, suben… Y estas personas cada vez llega a final de mes y tienen menos posibilidades, amén de aquellos casi cinco millones de parados que tenemos en este país que ya tienen que hacer juegos de malabares, no para pagar el IVA, sino para comer».

Obviament, la postura del PSOE en aquell plenari va ser justificar la pujada de l’IVA perquè ajudaria a combatre el dèficit públic. De nou amb el famós “dèficit públic” que, per cert, ha sigut ocasionat pel PPSOE i no pels ciutadans.

Des del BLOC JOVE d’Alzira considerem que el PP ha enganyat a la ciutadania i està desplegant tota una bateria d’atacs a les classes més desafavorides i a l’Estat del Benestar. Prometien més ocupació i menys impostos. En els pocs mesos de govern del PP hem patit el “catastrazo” de Rajoy, amb una pujada d’un 10% de l’IBI, hem vist com es pujava l’IRPF amb l’excusa de que era més just que pujar l’IVA, per a després acabar pujant també este últim impost que afecta a tots i cadascun de nosaltres. De la mateixa manera els valencians hem vist com el govern de Fabra ha expropiat la sanitat pública i la posarà en mans d’amiguitos del alma. Mentrestant, les xifres de l’atur no deixen de pujar, així com la inversió estatal al País Valencià és cada vegada menor.

Els joves de Compromís volem mostrar el nostre total rebuig a esta nova pujada de l’IVA ja que, efectivament, creiem que afectarà negativament al consum, i coincidim plenament amb allò que va manifestar Chelo Martínez ara fa dos anys. És per això que els demanem una mostra de coherència, i els animem al PP alzireny a tornar a eixir al carrer per demanar signatures contra una injusta pujada de l’IVA que, en esta ocasió, és per obra i gràcia del govern del Partido Popular.

BLOC JOVE d’Alzira

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here