Concert de primavera de la Banda Simfònica d’Algemesí amb musicals de Broadway

0
684

Dissabte, 5 de maig a les 19,30 hores al teatre municipal d’Algemesí la banda simfònica de la Societat Musical d’Algemesí oferirà per primera vegada un concert amb els temes més importants dels musicals amb més èxit a Broadway.

Un musical és una forma de teatre que combina música, cançò, ball i diàlegs. El contingut emotiu de la història així com la pròpia història, és transmesa mitjançant les paraules, la música, els moviments i els aspectes tècnics de l’espectacle com a una unitat integrada.

El districte teatral de Broadway, és un dels punts més visitats de Manhattan, a Nova York. Està format per més de 40 teatres que s’agrupen al voltant de Times Square. La majoria de les obres de teatre que es representen són «Musicals».

La banda simfònica sota la direcció de Alberto Ferrer Martínez ha seleccionat per a la primera part un repertori que va des de «Cabaret» de John Kander, «West side Story» de Leonard Bernstein, «Jesucristo Superstar» i  l’obertura de » The Phantom Of The Opera» del compositor Andrew Lloyd Webber.

Per a la segona part es podrà gaudir de «Sonrisas y Lágrimas» de Richard Rodgers, «Miss Saigon» i «Les Misérables» de C. M. Schönberg.

Tot un repte que a més comptarà amb la participació del cor «Madrigal» de Benifaió i el cor «A Capella» de Polinyà, aixi com amb el cor de xiquets i xiquetes de l’escola de música José Moreno Gans” de la Societat Musical d’Algemesí, la soprano Èlia Casanova i el tenor Pedro Castro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here