La nova pàgina web de Riberaturisme posa a disposició dels ajuntaments un espai propi de promoció turística

0
313

L’organisme de promoció i gestió turística de la Ribera, Riberaturisme, compta amb una nova pàgina web, que començarà a funcionar a partir del 14 de maig, subvencionada pel Patronat de Turisme de la Diputació de València. Aquest portal comarcal incorpora nombroses millores respecte de l’anterior, com un avançat cercador d’allotjament, la integració de xarxes socials com facebook o twitter o la facilitat de navegació pels diferentes continguts. A més cada municipi de la comarca disposarà d’un espai on actualitzar i donar a conéixer tota la informació d’interés per al visitant, com els events i les festes que se celebren o l’oferta hotelera i cultural de la localitat.

En aquest sentit el dia tres de maig està prevista una sessió formativa en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta en la qual els tècnics de cada ajuntament aprendran a actualitzar i gestionar el seu espai dins de la pàgina web.

El president de Riberaturisme, Joan Baptista Ferrando, destaca aquesta nova eina perquè per primera vegada el visitant tindrà a la seua disposició tota l’oferta turística de la comarca. Els turistes podran organitzar el seu viatge desde casa a través de la nostra pàgina web, des d’on podran reservar hotel o restaurant i planejar visites i excursions als llocs d’interés. Aquest nou portal també permetrà als usuaris la descàrrega dels fullets promocionals publicats per Riberaturisme fins a la data o la localització de les oficines d’informació turística de la comarca.

Riberaturisme és un organisme autònom de gestió turística format per diverses institucions: Consorci de la Ribera, Mancomunitat de la Ribera Alta, Mancomunitat de la Ribera Baixa, Cámara de Comercio de Valencia, Confederación Empresarial Valenciana (CEV), Federació d’Agrupacions Locals de Comerç, Indústria i Serveis de les Riberes (Fedalcis), Associació Empresarial d’Hosteleria de Cullera, Associació Empresarial d’Alzira. L’objectiu de Riberaturisme és la planificació d’accions conjuntes per a la promoció del turisme en La Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here