EU presenta esmenes per a la gestió del servei d’aparcament en vies públiques

0
210

Esquerra unida d’Algemesí presenta 2 esmenes a l’aprovació de l’expedient de contractació de la gestió del servei públic d’ordenació, regulació i aparcament de les vies públiques sota control horari (zones ORA) i de l’aparcament soterrani de la plaça del Mercat (segona planta) i el contracte de serveis de manteniment de la primera planta, mitjançant la modalitat de gestió interessada..

Per EUPV d’Algemesí la millor opció seria deixar les plantes de l’aparcament tancades, ja que mantindre’l obert suposarà una despesa extraordinària. Per a Pere Blanco, és confirma el fracàs de la política del PP i del Sr Alcalde, i representarà, cas d’aprovar-se el plec de condicions una despesa de més de 6.000.000 d’euros. Es una irresponsabilitat total el projecte i més per 25 anys.

 L’altra proposta consiteix en que la gestió de les plantes siga pública, gestionada per el mateix ajuntament, ja que comportaria menys despeses que adjudicar la gestió a qualsevol empresa. L’Ajuntament deura abonar eixos 6 milions i deixarà de percebre els 7.000 euros anuals per la contractació de la ORA.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here