La falla Albuixarres-Camí Fondo comença la campanya per celebrar la II Fira Solidària del Llibre

2
415
Jaime Rossel coordinador de la campanya
I Fira Solidària del Llibre

Els fallers de la comissió Albuixarres-Camí Fondo han iniciat, recentment, la campanya de recollida amb la intenció de celebrar el pròxim mes de juny la II Fira Solidària del Llibre. En este cas l’entitat beneficiada serà l’Associación de Padres de Niños con cáncer -ASPANION-.

En esta segona campanya s’han incrementat de forma notable els punts de recollida; d’una banda està el casal de la falla obert els dimarts i divendres de 21 a 23 hores. I per a més comoditat de la gent els llibres es podran entregar, també, en la llibreria BOOKS, en la Carnisseria Mari, en el Gimnasio Zentro, la Cafeteria Llagos, en la Heladeria Pistacho, junt l’agència de Seguros Alcañiz i el Restaurant Los Serrano, tots ells en Alzira. Fins i tot, enguany, s’obrin nous punt de recollida en altres poblalcions, casos de Burjassot -Pub Lemon-, de Picassent -Estación de Servicio del Camen Repsol, de Villamarxant -Bar Ca Blanes- i d’Oropessa -Comidas Bona Cuina-.

1.500 llibres per començar

En esta campanya col.laboren també la Pizzeria Speed, repartint publicitat de forma gratuïta i 30Viajes que s’encarregarà de les circulars informatives. Un grup de voluntaris de la falla ha començat ja la tasca de classificació i ordenació dels llibres.

La comissió conta, enm principi, amb una bibilioteca de 1.500 llibres, remanent de la primera fira que va estar dedicada a l’Associació de Familiars de Malalalts d’Alzhèimer (AFA).

El coordinardor de la campanya i Relacions Públiques d’Albuixarres-Camí Fondo, Jaime Rossell anima, mitjançant Riberaexpress «a tots a participar en esta bona causa que servix de molta ajuda en estos momets especialment delicats per la crisi».

Campanya fins el 31 de maig

La campanya culminará a finals de maig, mentre la fira està prevista que es celebre en un cap de setmana del mes de juny. Rossell recorda que els beneficis d’esta segona campanya «estan destinats a ASPANION davant l’acord al que arribarem amb la seua representant a Alzira, Reme Abad».

Albuixarres-Camí Fondo és la única falla de la comarca guardonada en els passats Premios ONCE davant les seues accions solidàries.

Telèfon de contacte: 687953519

2 Comentarios

  1. Que en Carcaixent , no donen llibres ??, per que no tenia ningun comerç i aixo q es ven proper al vostre poble no com villamarxantye o picasssent.
    Bona sort de totes maneres

  2. Buenas tardes Sin Pelos, la verdad es que no tenemos a ningún comercio de Carcaixent , para poner un punto de recogida.
    Pero el motivo no ha sido otro que el de no conocer a nadie con comercio en carcaixent.
    De todas maneras seguiremos trabajando para que llegue al máximo de gente posible.
    Jaime coordinador II Feria Solidaria

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here