El PP s’oposa ara a l’alliberament de l’AP-7 que va reclamar al govern de Zapatero

4
352

L'AP-7 entre la Ribera i la Valldigna

La diputada d’EUPV, Marina Albiol, ha criticat en la Comissió d’Infraestructures el canvi d’opinió del Partit Popular en relació a l’alliberament de l’AP-7, “ara resulta que ja no volen rescatar aquesta autopista, com van defensar Camps i Blasco al 2010, l’únic que ha canviat és que són ells els que governen ara a l’estat, tot una mostra d’hipocresia política”.

La diputada ha recriminat l’oposició del Partit Popular a la proposició no de llei presentada pel seu grup polític que tenia com objectiu l’alliberament de l’AP-7, perquè entra en contradicció amb el que el PP i el Consell han defensat fins ara sobre la situació de l’AP-7, “o diuen que no perquè simplement presenta la iniciativa Esquerra Unida, o la realitat és que el Partit Popular va utilitzar l’AP-7 com a element de confrontació amb els llavors govern socialista de Zapatero”.

La representant d’esquerres ha volgut recordar el total recolzament de l’expresident de la Generalitat Camps a l’alliberament de l’AP-7 a principis de 2010. “On queden les declaracions de Camps, i Blasco, on defensaven a ultrança l’alliberament, no tenen cap credibilitat ni cap criteri, solament són uns oportunistes polítics”, i afegeix, “ara que governa el seu partit a l’estat i no els socialistes ja no volen saber res”.

La diputada ha ressalta que EUPV continuarà demandant el rescat i alliberament de l’AP-7, el més aviat possible, “perquè la situació de congestió i saturació de la N-340 demana una solució urgent”, i assegura, “el PP ens vol prendre el pèl de la manera més descarada, nosaltres si que tenim un criteri fixe, la defensa dels interessos dels valencians i valencianes i no la defensa dels guanys econòmics de l’empresa concessionària Aumar”.

Albiol també ha volgut lamentar la decisió del PSOE d’abstenir-se en aquesta important qüestió “lamentem que els dos grans partits reduïsquen els interessos dels valencians i valencianes a un joc polític, avui ha quedat demostrat que no hi ha una voluntat real d’alliberar l’AP-7, si hi haguera hagut voluntat política de rescatar l’AP-7, s’hauria fet, tots dos han governat l’estat”.

4 Comentarios

  1. pues me parece muy requetebien por que si la hicieran libre seria un gran gasto para el estado y asin es una ganancia que les viene muy bien y total para lo que la gastamos la autopista los parados no vale la pena, yo la ultima vez que la cogi fue hace 4 años y encima si fuese gratis nos tocaria pagarla a todos para que los cochazos de algunos puedan correr mas a gusto y se vayan a Marbella a veranear

  2. parao de llarga.
    Piensa en la pequeñas empresas valencianas de reparo que todos los dias tiene que pagar para poder hacer sus servicios o lo que es peor no pagar y per der tiempo por coger carreteras saturadas de coches.
    NO TODOS TIENEN MERCEDES PARA IR A MARBELLA

  3. yo lo siento mucho por esas empresas, trabaje en una que tenia que ir a Denia todos los dias, pero la empresa al final eso lo recupera o cobrandolo al cliente, que lo cobran bien cobrao cuando son cosas pequeñas o haciendo el trabajo un poco mas caro por el transporte, pero si hay que recortar por todos los lados no vamos aqui a hacer lo contrario, porque seria ponerle mas gastos al estado para mantener la autopista y dejar de ganar lo que ganan por la contrata de la autopista y ahora no estamos de bien a la altura de los alemanes o los paises del norte de Europa para hacer esas cosas, ahora estamos casi a la altura del norte de Africa donde las autopistas son pagando y donde abundan los gorrillas, eso ahora no es tan preciso, ya veremos si de aqui 4 o 5 años puede ser, sino por que tal y como han dejado el pais, nos va a costar levantarnos de nuevo y hasta que no se acaben los 25 años o 50 que contrataron habra que aguantarse y punto

  4. El problema es que esa pasta se va cai integra a la empresa concesionaria; no al estado. Si este dinero fuese al estado tendría su justificación… ¿Pero seguir manteniendo la concesión para alimentar a empresas amigas? Conmigo que no cuenten.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here