Més de 400 atletes han participat hui en el XIII Campionat Interescolar d’Alzira

1
363

Al voltant de 400 xiquets i xiquets procedents de tots els centres escolars d’Alzira han participat este matí a Tulell en el XIII Campionat Escolar organitzat pel Club La Rabosa d’Alzira. 

Els joves atletes han competit en 400, 600 i 800 metres llisos en la pista d’atletisme, així com en salt de llargària i alçada, a més de llançament de pes, en les categories benjamins, alevins i infantils tant en xics com en fèmines.

Entre el regidor d’Esports, Manolo Nebot, la regidora, Adelaida Pau i el president de La Rabosa, Facundo Botija han reparit un total de 72 trofeus.

A partir d’ara els estudiants alzirenys es preparen per a la XXV Volt Escolar que tindrà lloc el pròxim 28 de maig al mateix escenari de la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar.

1 Comentario

  1. els atletes corren i salten…em pareix molt be..però..els xiquets tambè llançen!!!no he vist ningun comentari al article ni ninguna foto sobre llançament i s¨han fet al igual que de les demés categories.perquè no s´ha comentat res d aquesta disciplina? gràcies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here