Xúquer Viu reclama per al propi riu l’aigüa destinada a Alacant en el transvasament

0
328
Pancarta de Xúquer Viu en la Trobada d'Antella
El riu Xúquer en Cullera

Els dirigents de l’organització Viu, exigeixen que l’aigua que anava a ser destinada a Alacant, es destine a "usos ambientals" en el propi Xúquer, al mateix temps que renoven el premi "Tarquim Pudent" que es va concedir per votació popular a Andrés Martínez, amb més  de 250 vots en el Sopar de Xúquer Viu del passat estiu.

El premi Tarquim Pudent 2011, Andrés Martínez, president de la Junta del Vinalopó, Marina Baixa i Alacantí, ha tornat a reivindicar des d’Antella un nou transvasament del Xúquer des d’aquesta població. Igualment ha manifestat, de nou, que no usaran l’aigüa del Xúquer, des de la Marquesa, per la seua "mala" qualitat.

D’altra banda Xúquer Viu participarà, en la manifestació del 25 d’abril, organitzada per Acció Cultural del País Valencià i altres entitats, que se celebrarà demà dissabte 28 d’abril a les 18 hores a la Plaça de Sant Agustí de València.

VIDEO TROBADA ANTELLA (Autor: Xúquer Viu)

http://www.youtube.com/watch?v=WHucJVakrKA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here