El Centre Enric Valor rep el 7é Guardó Murta concedit per l’associació «Illa del Xúquer»

0
462
Manolo Valls amb el premi / Foto: Francisco García

El Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor va rebre, anit, a la Casa de la Cultura d’Alzira el 7é Guardó Murta que atorga l’ Associació Cultural Illa del Xúquer. La seua presidenta, Natura Colomer i el regidor, Diego Gómez entregaren el premi al director del centre, Manolo Valls.

El centre Enric Valor, va començar la seua activitat docent fa 35 anys amb la denominació, Miguel Hernández.

Actualment disposa d’unes modernes instal.lacions que acullen més d’un miler d’alumnes, d’edats compreses entre els 18 i els 90 anys, que acudeixen regularment a les classes i als tallers de formació del centre. Un centre que segons el seu director, Manolo Valls, “imparteix idiomes, prepara per als cicles superiors de la Formació Professional, inclou l’accés a la Universitat i ,fins i tot, conta amb una important oferta lúdica i cultural».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here