Bloc de Carlet lamenta que Català «vinga amb les mans buides a auxiliar a l’alcaldessa»

3
323

Barracó del col.legi de Sant Bernat
El grup municipal Bloc-Compromís considera que la visita de la Consellera d’Educació a Carlet “una petición realizada desde el Ayuntamiento ante la delicada situación que se está viviendo en esta materia pública”, segons paraules de la pròpia alcaldessa, només tenia per objecte la foto amb els directors dels centres educatius després de la gran mobilització que va haver a Carlet per les retallades brutals que està portant a terme el PP en l’educació pública i després del seu  gran menyspreu als ciutadans  negant-se a rebre als representants docents en l’Ajuntament, on acabà la protesta.

Al respecte, el regidor de Bloc-Compromís Josep Àngel Hervàs ha manifestat que “just uns dies després que Bloc-Compromís de Carlet informara àmpliament, a través de la seua publicació local, de l’èxit de les mobilitzacions, l’alcaldessa ha volgut contraatacar ni més ni menys que portant a la consellera, per cert que amb les mans buides, per a aconseguir una foto amb els directors i traure-la en el pròxim pamflet mensual que subvenciona l’Ajuntament”. Hervàs ha recordat que “el que ha de fer la consellera és restablir el servei de batxillerat nocturn que el PP ha suprimit de Carlet després de 30 anys, justament quan més demanda hi havia perquè ara fa més falta que mai, davant la greu situació d’atur que hi ha i la consegüent necessitat de més formació educativa”. El regidor de Bloc-Compromís ha afegit que “hauria pogut comprometre’s a cobrir les baixes de professorat que estan temps i temps sense cobrir al nostre poble, per no parlar del barracó del col·legi Sant Bernat o l’autèntic ofec que la Conselleria està perpetrant contra el Conservatori Perfecto Garcia Chornet, al qual li ha llevat les dos terceres parts de la subvenció, deixant-lo en una situació gravíssima.”

Hervàs ha declarat que, lluny de cap compromís per part de la Conselllera, “ el PP encara va a fer tot el possible per perjudicar més l’escola pública, amb més massificació a les aules, menys professorat i menys beques”.

El regidor de Bloc-Compromís ha finalitzat diens que “el que cal a Carlet no són visites de la consellera amb les mans buides per a regalar-li una foto a l’alcaldessa, sinó que resolga els greus problemes que el seu govern ha creat en perjudici de l’ensenyament públic de la nostra ciutat.”

Comunicat Bloc de Carlet

3 Comentarios

  1. No se si sinceramente el bloc sabrá lo que se habló en la reunión, no pasa nada, este es el trabajo que el puebo os ha dado y lo teneis que hacer. Yo hablé con uno de los directores y salieron contentos de la reunión, creo que eso de «hacerse solo una foto» a algun director le puede ofender.

  2. Hola, que coses passen…. aci a Carcaixent el bloc fica d’exemple a Carlet, un poble sanetjat, punt important en aquests temps i demanen a l’alcaldessa que prenga exemple de la de Carlet. M’agrada revisar tots els dies aquest diari i sincerament el bloc en Carlet no esta d’acord en res! clar està que sou opossició, però tampoc sera tot tant negre com vosaltres ho pinteu ahi, no?

  3. Jo també vaig parlar amb un director i sabia perfectament a què havia vingut la consellera. Una altra cosa és que hagen de guardar les formes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here