350 ciclistes s’inscriuen en la VII Marxa Cicloturista La Ribera-Roquette

0
283

La prova, organitzada pel Club Ciclista Benifaió i patrocinada per Roquette, eixirà diumenge que ve 29 d’abril a les 10:00 h des de les instal.lacions de Roquette

Una edició anterior de la prova

Un any més, i ja van set edicions, el club ciclista Benifaió organitza una de les marxes que destaquen per una gran afluència de participants. Un total de 350 ciclistes han formalitzat ja la inscripció per a participar en esta prova comarcal que tindrà lloc diumenge que ve 29 d’abril.

La prova, que com ja és habitual té lloc a per estes dates, constarà enguany d’un recorregut total de 115 quilòmetres discorrent per diversos termes de la comarca com Llombai i Montroy a més de poblacions més allunyades com Buñol o Macastre.

El president del club Carlos Greus presentara esta nit a les 21:00 h en la Cambra Agrària esta prova esportiva.

El club ha establit una àmplia entrega de premis. 3 trofeus per als primers ciclistes masculins, 3 trofeus per a les primeres ciclistes femenines, 3 trofeus per als primers locals i 1 trofeu per al primer treballador de l’empresa Roquette a arribar a la meta.

En la marxa han confirmat la seua presència per a recolzar la prova esportiva l’olímpica valenciana Anna Sanchis o el guanyador del Giro d’Itàlia l’any 2000 Stefano Garzelli a més de professionals del ciclisme valencià.

Nova Escola de Ciclisme Base

El Club Ciclista Benifaió aprofitarà l’acte de presentació de la marxa d’esta nit per a presentar la recent formada Escola de ciclisme Roquette-Bomart Salvador Botella. Una escola amb xiquets i xiquetes des dels 7 als 13 anys d’edat configurant-se com una escola on es formaran el planter de futurs professionals del ciclisme valencià.
Vint jóvens promeses del ciclisme que hui també desfilaran en la presentació de la marxa com l’inici oficial d’esta nova escola base del ciclisme a Benifaió, una escola que esta patrocinada per Roquette i l’empresa de construccions i manteniment Bomart.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here