EU rebutja la proposta de l’alcalde d’unificar l’adjudicación de l’ORA i el Mercat d’Algemesí

0
373

Obres del Mercat d'Algemesí

Ja a algun plenari el nostre grup municipal havíem comentat conforme anàvem ens costaria pagar a la empresa que tinguera que fer-se càrrec de la gestió, i algun regidor de l’equip de govern es posa les mans al cap.

En paraules de Pere Blanco, ‘tal i com diu la primera autoritat de que el temps dona i lleva la raó, els fets van demostrant la irresponsabilitat de la construcció de les plantes soterrànies a l’antic mercat. Doncs be, ja estem on anunciàvem, per si no s’han soterrat prou diners en aquest projecte, mai millor dit allò de soterrar, ara haurem de seguir posant-ne per que inicie el seu funcionament. Es inadmissible plantejat que als veïns ens conste 200.000 euros més IVA tindre obert el mercat i encara més garantir el negoci privat per a 25 anys’, i a continuació continua opinant Pere Blanco, ‘un altra persona abans de presentar aquest despropòsit s’en haguera anat a casa abandonat la política’.

E.U. denuncia la inoperància i improvisació del senyor Garcia Mont i el seu equip de govern, que esta portant-nos al major deute mai conegut, i li demana una vegada mes que s’en torne a sa casa i no augmente el desgavell. Per finalitzar Pere Blanco opina que ‘entenem que s’haurà d’estudiar com una possibilitat mes,  la de deixar tancada l’obra per no tenir mes despeses de manteniment, que serà amb molta probabilitat la opció mes rendible’.

EU presenta dos esmenes sobre l’aparcament

Esquerra unida d’Algemesí presenta 2 esmenes a l’aprovació de l’expedient de contractació de la gestió del servei públic d’ordenació, regulació i aparcament de les vies públiques sota control horari (zones ORA) i de l’aparcament soterrani de la plaça del Mercat (segona planta) i el contracte de serveis de manteniment de la primera planta, mitjançant la modalitat de gestió interessada..

Per EUPV d’Algemesí la millor opció seria deixar les plantes de l’aparcament tancades, ja que mantindre’l obert suposarà una despesa extraordinària. Per a Pere Blanco, és confirma el fracàs de la política del PP i del Sr Alcalde, i representarà, cas d’aprovar-se el plec de condicions una despesa de més de 6.000.000 d’euros. Es una irresponsabilitat total el projecte i més per 25 anys.

L’altra proposta consiteix en que la gestió de les plantes siga pública, gestionada per el mateix ajuntament, ja que comportaria menys despeses que adjudicar la gestió a qualsevol empresa. L’Ajuntament deura abonar eixos 6 milions i deixarà de percebre els 7.000 euros anuals per la contractació de la ORA.

Comunicat d’EU

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here