Activa’t torna a mobilitzar Carcaixent este diumenge per recolzar a ASPANION

3
233

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=laV6Zf-dtHQ#!

L’associació juvenil Activa’t de Carcaixent ha aconseguit mobilitzar diversos col·lectius i comerços de la ciutat amb l’objectiu de recollir fons per donar-los a l’associació de pares i mares de xiquets amb càncer de la Comunitat Valenciana, ASPANION. Per a açò ha organitzat, per al proper diumenge 29 d’abril, tot un seguit d’activitats que tindran lloc a partir de les 11.00 en el Passeig i que s’allargaran durant tota la jornada.

Per als més menuts hi haurà tallers de maquillatge i globoflèxia durant tot el dia, estarà el famós Llorenç el contacontes i per la vesprada tindran un taller de manualitats, a més, en el mateix rastre es vendran tallers que realitzaren els propis xiquets associats en l’última acampada.

Els més majors podran col·laborar en la Rifa Solidària on podran optar a guanyar un iPad, un pernil o una nit per a dos persones en un lloc turístic d’Espanya, per tan sols 5€. A més durant tot el dia podran degustar una gran varietat de menjar (coques dolces i salades, paelles, pasta, bunyols…). També hi haurà la possibilitat de comprar menjar per endur, o de dinar a la zona habilitada a l’efecte en el propi Passeig.

Una de les activitats de l'associació

L’oferta lúdica es completarà amb actuacions tant pel matí com per la vesprada de Batukant’astall, la colla de Moros i Cristians de Carcaixent o el grup de música OffKorse.

L’any passat Activa’t ja va organitzar una jornada solidària, en este cas els beneficis foren destinats a Haití i aconseguiren recaptar més de 1.500€ que foren donats íntegrament a UNICEF. Enguany, vist l’èxit de les edicions anteriors, l’organització ha volgut repetir tant l’esquema com l’activitat, ajudant així a un altre col·lectiu amb diversos problemes de finançament.

Activa’t és una associació juvenil que treballa sobretot amb xiquets i adolescents d’entre 6 i 18 anys. En l’actualitat té més de 140 socis, entre els que trobem els barrufets, xiquets, xitufos, prejuvenils, juvenils i monitors. Compta a més amb el suport de la Junta de Pares. D’entre les seues activitats destaquen el Campament d’Estiu, el Dia de l’Arbre o el Festival de Nadal.

3 Comentarios

  1. Esto es trabajar por las personas, sin necesidad de dietas, ni gratificaciones por comisiones, ni concejalias» liberadas» con sueldo bien consistente…Gracias y força!!

  2. Hola a tots, gràcies a la vostra col·laboració hem aconseguit recaudar 1.800€ que aniran destinats íntegrament a l’associació de mares i pares de xiquets amb càncer, ASPANION! Notícia excel·lent. MOLTES GRÀCIES!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here