Sueca reinaugura el seu Museu del Xocolate, propietat de la família Comes

0
315

La família Melero Comes, propietaris d’este singular museu, organitzen una sèrie d’actes per a commemorar el seu desé aniversari

Acte de reinauguración del Museu del Xocolate

Ahir va tindre lloc la reinauguració del Museu del Xocolate de Sueca en un acte al  qual van assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i una gran representació de la corporació municipal. Este singular establiment va ser inaugurat per primera vegada el 25 d’abril de 2002. Amb motiu del seu desé aniversari, la família propietària del Museu ha organitzat una sèrie d’activitats entre les quals s’inclouen xarrades sobre la història del cacau i jornades de portes obertes.

Després de l’acte en què es va tallar la cinta inaugural, els assistents van escoltar les paraules de benvinguda i agraïment de Marina Melero Comes, filla del fundador del Museu, Pedro Melero. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va mostrar la seua satisfacció “per este resultat tan extraordinari, fruit de molt d’esforç i molts anys de treball dedicats a la producció del xocolate. És digne d’elogi comprovar com una empresa familiar com la vostra ha aconseguit tant sense ajudes externes”.

Al finalitzar els discursos, els responsables del Museu van oferir una visita guiada als assistents per tot l’edifici.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here