Moltes gràcies /Coordinadora de Centres de la Ribera

0
469

Moltes gràcies per haver participat en la 27 Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera, el vostre compromís amb el valencià ha estat capaç, un any més, d’omplir de festa reivindicativa i lúdica un paratge tan espectacular com l’assut d’Antella. La vostra presència en la Trobada cohesiona cadascun dels programes d’ensenyament en valencià de la comarca, perquè la resta de l’any no siguen illes solitàries i a la deriva.

Moltes gràcies per assenyalar a les vostres agendes i calendaris, com una fita ineludible, la cita del 22 d’abril, per contribuir a difondre l’esperit de la Trobada compartint la informació, multiplicant els seus efectes. Això significa que l’ensenyament en valencià és un projecte més viu que mai, que batega amb força, que ha aconseguit arrelar profundament i que ha disseminat la seua llavor de futur en les comunitats educatives, entre els col·lectius socials i culturals, en les corporacions municipals…

Moltes gràcies per invertir en la Trobada, amb tanta generositat, un bon grapat d’hores, de dies i de setmanes, perquè el taller isquera redó, perquè l’actuació de l’entaulat fóra una meravella, perquè l’organització funcionara com un rellotge, perquè cada activitat fóra la més important… Cercant sempre l’excel·lència.

Sí, la Trobada és del tot necessària, doncs hem aconseguit obrir un espai, com un finestral de bat a bat, on escenifiquem, any rere any, el model d’ensenyament que durant els darrers 27 anys ha estat un instrument de renovació pedagògica i educativa sense precedents històrics. Un instrument que ha transformat l’entorn de les comunitats educatives i ha conreat la consciència social, generant vincles emocionals amb el valencià i impulsant la dignificació de la nostra llengua. I l’any que ve, la Trobada continuarà sent igual de necessària, doncs és on s’expressa el suport social de tota la Ribera a este projecte col·lectiu que va originant empatia amb altres de transversals, els quals incideixen directament en la qualitat de vida dels riberencs i riberenques.

Coordinadora de Centres de la Ribera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here