Els sindicats criden a la comarca a mobilitzar-se contra «les polítiques neoliberals del PP»

0
286

Els secretaris comarcals de CC OO, Josep Antoni Carrascosa, i de la UGT, Pepe Esteve, han fet una crida als riberencs perqué es manifesten els pròxims 29 d’abril i 1 de maig contra «les polítiques neoliberals del PP» i «a favor» de la sanitat i l’educació pública, les prestacions socials i els serveis públics.

A la comarca de la Ribera hi han uns 33.000 aturats, dels que prop del 50%, segons els sindicats, «no reben cap prestació», a més d’un cens de 40.000 pensionistes.

El dirigent de la UGT ha qualificat «d’escàndol» el pagament de part dels medicaments pels pensionistes i criticat les retallades del govern perquè suposen «un atentat contra la qualitat de l’educació i la igualtat d’oportunitats».

Esteve ha alertat hui del «perill» que pateixen els 5.000 estudiants de la comarca davant l’increment de les taxes universitàries i ha reivindicat «l’increment de fons per combatre la desocupació agrícola».

Consens polític i diàleg social

Per la seua part, Carrascosa ha reclamant «un gran consens polític» a més de «diàleg social i concertació» per entrendre que «hi han alternatives a les polítiques neoliberals i de improvisació del PP que ens porten a menys consum, menys inversió i més atur». Ha reclamat la reforma fiscal «com instrument de resdistribució de la renda» i censurava els pressupostos de l’estat perquè «suposen moltla menys inversió pública tant a la Comunitat Valenciana com a la Ribera».

UGT i CCOO han convocat una manfiestació en València per al proper diumenge 29 d’abril així com la tradicional mobilització del Primer de Maig. «Volem dirl-i al Govern que és posible fer altre tipus de política» hamn manifestat els màxim dirigents sindicals de la comarca i al temps «adevertir-li que per este camí no anem bé».

Esteve s’ha mostrat convençut que «més prompte que tard esta partida l’anem a guanyar».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here