Comença la inscripció per a la Campanya Estiu 2012 del IVAJ JOVE

0
334

Desde la oficina IVAJ.GVA JOVE vos informem de que la campanya de temps lliure juvenil per a este estiu denominada “Estiu 2012” ja està a disposició de tots els jovens entre 11 i 30 anys.

Reunix propostes i novetats com els campaments en anglés per a jóvens, els caps de setmana en albergs de l´IVAJ.GVA JOVE i la programació d´estiu amb circuits per Europa i creuers pel Mediterani així com estades a Balears i Benidorm.

En total s´ofereixen 990 places, de les quals 290 són en campaments per a jovens, 150 de cap de setmana i 550 de viatges i estades.

Els jóvens poden consultar tota la programació en la web www.gvajove.es i la venda de viatges es pot tramitar desde la Oficina IVAJ.GVA JOVE la Ribera, que està situada a la Casa de la Cultura d´Alzira, al carrer Escoles Pies nº4 (primer pis). Tel. 96 201 32 36

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here