Ensemble Espai Sonor inaugura la 32 Setmana Cultural del Conservatori de Cullera

0
482
L'Orquestra del Conservatori actua este dijous

Arribem en este curs acadèmic 2011-12 a la 32ª edició de la Setmana Cultural del Conservatori Professional de Música de Cullera. Va ser l’any 1993 quan es van instituir les primeres setmanes culturals, sent en el seu inici de caràcter trimestral, i a partir de 2007 anualment en el nou edifici.

En totes estes edicions han sigut molts els alumnes que han participat en concerts de música de cambra, orquestra, etc. Per elles també han passat un ampli elenc de solistes de diferents especialitats, Ensembles convidats d’alt prestigi com el Llebeig Clarinet Quartet, Miró Ensemble, Quartet de corda Solistes de València, Octàmbuli, Ensemble Espai Sonor, Grup de Cambra Llevant, TDM_Trio De Màgia, Spanish Brass Luur Metalls, etc.

Després d’estos anys realitzant les Setmanes Culturals l’equip directiu del centre va considerar que calia adaptar l’oferta cultural que s’oferia als nous temps i demandes, proposant i instaurant el Cicle de Concerts al Conservatori que porta ja cinc edicions oferint una programació cultural contínua de caràcter mensual.

Per açò, esta 32 Setmana Cultural donarà pas al nou projecte que s’establirà el pròxim curs, programant activitats i concerts de forma més flexible i incrementant l’oferta al llarg del curs acadèmic, pretenent que siga més participativa per part de l’alumnat, professorat, antics alumnes, agrupacions del centre, etc. i que tant l’assistència com la participació en estes activitats potencien la formació dels nostres alumnes.

D’altra banda, es pretén també amb este nou projecte la complicitat del Conservatori amb la ciutat de Cullera, obrint les seues portes i oferint al públic una proposta cultural variada i de qualitat. En tots perdurarà el record que durant dinou anys les Setmanes Culturals han format part de la vida acadèmica i social del centre.

No podem deixar d’agrair als alumnes i professors la seua col·laboració incondicional en estes Setmanes Culturals i donada la falta de recursos en els temps que corren, especialment als artistes convidats en esta última edició, Ensemble Espai Sonor, Duo Torres-Trescolí i al grup vocal Octàmbuli, per la seua participació de forma desinteressada; i com no a les entitats col·laboradores, ja que sense elles haguera sigut més complicat dur a terme esta programació cultural.

Espere que este esforç siga compensat amb l’assistència a les activitats programades, desitjant que estes siguen del seu interès.

Ricardo Soldado Peris

Director del Conservatori

PROGRAMACIÓ:

Dilluns 23, a les 19:30 hores

Ensemble Espai Sonor

Voro Gracia, director

Dimarts 24, a les 19:30 hores

Recital de piano a quatre mans

Duo Torres-Trescolí

Xavier Torres, Victor Trescolí, piano

Dimecres 25, a les 19:30 hores

Orquestra del Conservatori Professional de Música de Cullera

Juan Pablo Hellín, director

Dijous 26 a les 17:30 hores

Variacions acadèmiques:

Activitat dirigida als alumnes més joves del Conservatori

Concert didàctic a càrrec del grup vocal Octàmbuli

Dijous 26, les 19:30 hores

Alumnes de l’aula de música de cambra del Conservatori Professional de Música de Cullera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here