Jornada de portes obertes al CEIP García Sanchiz d’Alzira davant la convocatòria de matriculació

0
367

Davant la convocatòria de la Conselleria d’Educació del procés d’escolarització per als centres d’Infantil i Primària, el Ceip Federico Garcia Sanchiz organitza, com ja és habitual els últims anys, una “Jornada de Portes Obertes” per aquelles famílies interessades en matricular als seus fills i filles al nostre centre el proper dimarts 8 de maig a les 18:00 hores.

L’objectiu és conèixer d’aprop les instal·lacions escolars, el Projecte Educatiu, així com assessorar-se del procés de matriculació.

L’escola, immersa en nombrosos projectes d’innovació educativa, s’identifica com a un centre viu on les experiències formatives i acadèmiques tenen molt a veure amb la formació integral dels alumnes. Tanmateix, s’aposta de ple amb la utilització de les noves tecnologies per a tota la comunitat educativa (alumnat, famílies i professorat), així doncs s’oferta tota la documentació necessària al voltant de la matriculació a l’aula virtual de comunicats familiars dins de la web del centre: www.fgarciasanchiz.es.

Vos esperem per a gaudir del nostre col·legi!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here