Jordi Chordá parla demà sobre Els carrers d’Alzira en el Guardó Murta

0
440

Dins la programació del VII Guardó Murta que organitza l’Associació Cultural Illa del Xúquer Jordi Chordá donarà demà, dimarts, una xerrada sobre "Els carrers d’Alzira: Denominació, història i aconteiximents". L’acte tindrà lloc a les 20 hores al saló d’actes del MUMA.

Jordi Chordà i Argente, en la seua faceta literària ha col·laborat en diferents revistes locals i diaris comarcals (Nuestro Pueblo, Al Cor, Festalzira, Levante-EMV, Las Provincias, etc…).

 La seua afició a les lletres continuà amb l’estudi d’investigació sobre els carrers de la ciutat, obtenint els anys 2005 i 2006 una beca de “Joves Investigadors atorgada per l’Ajuntament d’Alzira. Cadascú d’eixos anys realitzà una conferència als Premis Literaris “Ciutat d’Alzira”.

 Els 6 primers mesos del 2010 va fer una programa a Alzira Ràdio anomenat “Coneix Alzira”. Ha col·laborat amb el seu article “Qui és qui a La Vila” de la Falla “El Mercat”, obtenint el 1er Premi de Llibret menut concedit per Junta Local Fallera en l’exercici 2011-12.

 Amb la publicació d’aquest estudi, s’inicia com a escriptor, tenint a hores d’ara ja part dels 7 volums que el formaran.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here