Compromís denuncia el perill dels vidres trencats procedents de la façana de la Mancomunitat

0
445

Fa unes setmanes uns desconeguts van realitzar  una acció vandàlica botant foc sobre alguns dels vidres que formen part de una de les façanes de l’edifici de la Mancomunitat fins  que estos van rebentar, i a data de hui encara no s’han arreplegat els vidres trencats que hi ha en terra ni s’han retirat els fragments que han quedat subjectes als suports metàl·lics. Des de Compromís no entenem esta deixadesa tant de l’Ajuntament com dels responsables de la Mancomunitat més tenint en compte que els vidres trencats estan en un jardí d’un parc públic on juguen menors i que els fragments que encara estan subjectes poden caure en qualsevol moment i lesionar a algú.

 Curiosament fa uns mesos la Mancomunitat sí que es va preocupar en tancar l’accés als veïns i xiquets de la plaça que hi ha davant de l’edifici, però pareix que no té el mateix interès a solucionar el problema que afecta el jardí públic de darrere i, respecte a l’Ajuntament, l’única explicació que justificaria  la seua deixadesa és que no tinguen constància, però  si és així des de Compromís ens preguntem si ningun responsable municipal ha vigilat la conservació d’estos jardins en les ultimes setmanes i per que els responsables del servei de neteja i manteniment  de jardins no han netejat el lloc, han arreplegat els vidres i passat un “parte” a l’Ajuntament.

 En un altre ordre de coses, també volguérem que l’Ajuntament ens diga perquè no ha exigit a l’empresa constructora o a  la Mancomunitat que retiraren les casetes de servei d’obra que es utilitzaren en la construcció de la seu i que continuen ocupant part de la vorera a pesar que este edifici s’inaugura fa ara dos anys. Com hem comentat abans, per a llevar un obstacle d’un espai públic no han tingut temps ni diners però si per a tancar la plaça que hi ha davant de l’edifici.

Per últim, li demanaríem al senyor Cristóbal García, President de la Mancomunitat, que mane retirar o substituir els draps trencats en què s’han convertits les banderes que presideixen esta Seu, ja que encara que reconeixem amb pesar que són un fidel reflex visual  de la situació critica que pateixen les administracions que representen, sobre tot la de la Generalitat Valenciana gracies a la mala gestió del PP, pensem que donen una lamentable imatge de deixadesa i de barca sense govern de la institució que presideix.

 Adelaida Pau

Regidora Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here