El Moto Club Alzira trau al carrer i a la memòria la seua història de 40 anys

0
449
David Sanchis la promesa del motociclisme alzireny
Sergio Martínez i Juan Ramón Escolá

Els 40 anys d’història del Moto Club Alzira es concentraren ahir a l’Avinguda Luis Suñer per recordar èxits, pilots i membres d’este tradicional club esportiu.

Un motoclub amb membres tant ilustres com Adriàn Campos, Aspar, els tres germans Calafat, Pepe Boluda, Vicente Ferrer, Ismael Ferrer, Miguel Micó i Juan Antonio Bono entre d’altres. El president fundador, Juan Ramón Escolá i l’actual mandatari, Sergio Martínez, són el passat i el present d’una activa entitat plagada d’èxits refrendats per les motos trionfadores de tantes i tantes proves.

A més de corredors veterans a l’acte del 40 aniversari hi havien joves promeses com David Sanchis, un alzireny de 13 anys que vol seguir els passos del tetracampió mundial, Jordi Martínez Aspar. Sanchis del team Bankia Julián Miralles, amb tan sols 13 anys, i de la mà del manager Jerònimo Vidal,acaba de donar el salt a PreMoto 3, on després de les dos primers proves del Campionat Motodes, encapçala la classificació després de fer un segon lloc a Albacete i de guanyar, recentement, en la disputada a Cheste.       

Centenars d’aficionats al motociclisme passaren ahir pels boxes de l’exposició retrospectiva on s’han retrobat amb motos tan històriques com trionfadores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here