Joves d’EU-Alzira celebren este dissabte l’aniversari de la II República

0
329

Amb motiu de l’aniversari de la II República, joves d’EUPV d’Alzira ha organitzat una jornada festiva per al proper 21 d’abril, dissabte, en la seu del col·lectiu d’EUPV d’Alzira, al carrer Blasco, núm.14 (front acadèmia Xúquer) en la que dinarem tots junts i commemorarem l’aniversari dels primers ajuntaments democràtics i els valors republicans de la participació ciutadana en la presa de decisions, les polítiques d’igualtat entre homes i dones; la intervenció de l’estat en l’economia, la reivindicació d’un estat social i la defensa de la cultura i l’educació com a elements emancipadors de les persones.

Per aquest motiu ens agradaria que assistireu i comptar amb la vostra assistència.

Comunicat EU

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here