La Lira de Corbera celebra un concert Homenatge a Nino Bravo este dissabte

0
384

El proper dissabte 21 d’abril a les 20 hores, tindrà lloc al Saló Polivalent de Corbera el concert «Homenatge a Nino Bravo».

Es tracta d’un concert atípic, en format audiovisual i que va a ser la primera vegada que es pot vore a la nostra comarca de la Ribera. En el mateix, la Banda guanyadora de l’últim Certamen Internacional «Ciutat de València» en la seua 125ª edició (Segona Secció), l’Ateneu Musical «LA LIRA» de la nostra localitat, rendirà homenatge al, tal vegada, més gran cantant valencià de tots els temps: Nino Bravo.

Juntament amb els cantants Felipe Garpe i Javier Esteban, que posaran la veu, faran un repàs al temes més coneguts del mateix. Com és pot comprovar, un gran còctel format pel millor cantant, la millor Banda i unes magnífiques veus, que unit al novedós format del concert, faran que siga un espectacle mai vist a la nostra comarca i que tardarà en oblidar-se al la localitat.

Per a l’ocasió s’han posat entrades a la venda al mòdic preu de 10 euros, que podran adquirir-se al Bar Musical, Consolat de Mar la Ribera i Ferran Estilistas (tots ells en Corbera), així com en les taquilles del Saló Polivalent 1 hora abans del començament del meravellós concert.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here