La Banda d’Algemesí actúa este diumenge al Palau de les Arts i interpreta «Rituals i dances d’Algemesí»

0
419

La Banda Simfònica d’Algemesí juntament amb l’Agrupació Musical d’Ador seran les primeres a actuar dins del cicle “Les bandes a les Arts”.

Societat Musical d'Algemesí

La Banda Simfònica d’Algemesí actuarà diumenge que ve 22 d’abril a les 12.00 hores en el Palau de les Arts de València que obre per primera vegada les seves portes a les bandes de les Societats Musicals de la Comunitat per a la seva promoció. Més de 80 músics algemesinencs participaran en aquest cicle de concerts patrocinats per la Conselleria de Governació.

Es tracta d’una “màgnifica oportunitat per donar a conèixer la tradició musical i cultural de la nostra banda fora d’Algemesí, així com per promocionar el seu treball com una agrupació que participa de forma activa en el dia a dia de la ciutat, present en tot tipus d’actes culturals”, assegura el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Algemesí, Gabriel Palop Sarrías.

D’aquesta manera, la banda d’Algemesí actuarà en un espai cultural que és tot un referent de la música valenciana, nacional i internacional des que s’inaugurés a l’octubre de 2005.

Per la seua banda, el president de la Banda Simfònica d’Algemesí, Joaquín Borrás, assegura “aquest concert és i serà tot un repte tant per a músics com para directius, que veuen com la cultura musical de les bandes no professionals pot ser escoltada pels melòmans i seguidors en un dels espais més emblemàtics de València ”.

Els músics algemesinencs interpretaran, a la Sala Auditori del Palau, el pasdoble “A mi madre” de Roque Baños, “Rhapsody in Blue” de George Gershwin amb Sergi Pacheco Portalés al piano com a solista i “Rituals i Dances d’Algemesí” d’Amando Blanquer i Ponsoda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here