Els pares del Tirant lo Blanc denuncien el perill que patixen els seus fills per les obres de Tulell

1
468

Els camions que transporten els enderrocs originats davant la impermeabilització de l’aparcament soterrani de Tulell constitueixen "un seriòs perill" per als alumnes quan entren i eixen del  col.legi públic Tirant lo Blanc en passar estos vehicles per la porta del centre

Camió en direcció prohibida davant el Tirant lo Blanc
Alumnes del Tirant lo Blanc entrant al centre
Membres de l'AMPA

"en direcció prohibida". És la denuncia que fa l’AMPA d’este centre educatiu que encara espera la resposta de l’Ajuntament a la reclamació que va fer, a primers de març, a les seues preguntes  sobre la repercusió que tindria l’alçament del paviment del bulevar de Tulell.

Un dels membres de l’AMPA, Benjamin Cebolla, ha revelat a Riberaexpress la seua "indignació" i que hui tenen previst presentar un segon escrit al consistori. Els pares i mares del centre temen que un dia d’estos "puga passar un accident" davant els pas dels camions cap a les obres per la porta del centre quan dos centenars d’alumnes de Primària i Infantil es disposen a entrar ó eixir de les instal.lacions.

Estos vehicles pesats passen pel centre "en direcció prohibida per no recòrrer un centenar més de metres i entrar a l’avinguda per ón correspon" denuncien els dirigents de l’AMPA. Cebolla lamenta que "ni tan sols la càrrega dels camions va tapada davant el perill que suposaria la caiguda d’alguna de les moltes pedres que transporten" i a més que "no haja aparegut cap policia municipal per ordenar l’intens tràfic que registra l’estret carrer on es troba el col.legi".

Riberaexpress

1 Comentario

  1. Tienen razon los del colegio Tirando el Blanco , pero si los camiones no se meten por ahi tendrian que salir por delante de la escuelita infantil de Tulell y eso aun yo lo veo que es mas peligroso por que los chiquillos son mas pequeños y son mas revoltosos esos crios que los otros mas grandes.
    La señal que hay al principio de la calle la tendrian que tapar y a la hora que entran y salen los chiquillos de la escuela poner ahi a los policias para regular el transito.
    Y si no quieren que vayan los camiones tan cerca de ningun colegio tambien pueden ir por el camino Hondo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here