El Club Gimnàstica Rítmica Roquette Benifaió competirà el pròxim cap de setmana en el Campionat d’Espanya

0
369

El club estarà representat per les gimnastes benjamins Marta Sabater i Carla Zaragozà.

Representants de Benifaió

La ciutat alacantina de Benidorm acollirà el pròxim cap de setmana el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica base individual i en ell hi haurà presència benifaionense.

El Club Gimnàstica Rítmica Roquette Benifaió es prepara ja amb les seus dos gimnastes representants en benjamins Marta Sabater i Carla Zaragozà. Des del club esperen aconseguir un merescut lloc donada l’excel.lent trajectòria d’estes gimnastes.

Cal recordar que el club benifaionenc va participar el passat 15 d’abril en el trofeu ciutat de Xabia on la gimnasta sènior Aina Manuel de nivell federació I va aconseguir penjar-se la medalla d’or en cinta. En este trofeu la gimnasta Mar Martínez també en la mateixa categoria però a nivell nacional absolut va obtindre dos bronzes en els aparells de pilota i cinta. Mar a més ha sigut seleccionada per a formar part de l’equip de la federació de la Comunitat Valenciana per a representar-nos en el pròxim Campionat d’Espanya d’edat escolar organitzat pel consell superior d’esports que se celebrarà de l’11 al 13 de maig a Valladolid.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here