Alginet celebra este divendres la segon edició del “Rap Publik”

0
643

El concert de Hip-Hop, que se celebra enguany en el context de la Setmana Cultural Republicana, aspira a convertir-se en una referència de la comarca.

Este divendres 20 d’abril, a partir de les 21.30, tindrà lloc el concert de rap organitzat per IdEA, amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut, que enguany se celebra com un acte més dins de la setmana cultural que l’Ajuntament d’Alginet està desenvolupant en commemoració de la Segona República.

El concert, un dels objectius del qual és la promoció dels artistes locals, tindrà lloc a la plaça d’Enric Valor, comptant amb l’actuació de tres agrupacions locals, “Los Impresentables”, “Àngel Sarrió” i “4 Gatos Crew”, encara que està previst que algun altre artista local puga afegir-se esporàdicament al llarg del concert, per a enriquir l’esdeveniment.

Enguany, a més a més, el festival s’obri a la participació d’altres grups de la comarca, i es comptarà també amb la participació dels algemesinecs “Rap’n Rolla”. Encara que segurament, l’actuació més esperada de la nit serà la de l’afamat grup “Rapsodes”, amb la qual es tancarà el cartell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here