Un conte per a pensar: Un bon client de la Farmàcia /Enric Ramiro

0
306

9. UN BON CLIENT DE LA FARMÀCIA
enricramiro@hotmaill.com
A Eduard Bueno

Un xic d’Algemesí entrà en una farmàcia i li va dir al farmacèutic:
– Per favor, done’m un preservatiu. La meua núvia m’ha invitat aquesta nit a sopar en la seua casa i està que es desfà per mi. M’imagine el que pretén i vull estar preparat, així que aquesta nit pretenc calmar-la però amb seguretat.
El boticari li despatxà el preservatiu i quan el jove anava a eixir, tornà sobre els seus passos i li va dir:
– Estic pensant que serà millor que me’n done un altre. M’ha ensenyat la fotografia de la germana, que és un bombó, i no sé què pot passar. Sembla que fa uns creuaments de cames que se li pot veure fins al fons de tot, i com vaig a sopar en sa casa, doncs mai se sap i no vull perdre cap oportunitat…

Agafà un segon preservatiu i se n’anà, però quan estava a la porta, pensà un moment i…
– Mire, disculpe’m per favor. Done-me’n un altre més. La veritat és que la mare de la meua xica, està de mort. És madura però va al gimnàs, el seu marit no li fa molt de cas pel que m’han contat, i les vegades que he anat a casa de la meua núvia, quan no està ella davant em fa unes insinuacions que… i clar, cal portar reserves per si de càs.

A les poques hores, es trobaren a ca la núvia. Arribà l’hora del sopar, van seure a la taula i el xic tenia al costat la seua enamorada, a l’altre la germana, i davant la mare. En eixe moment arribà son pare, i aleshores el xic baixà el cap i començà a beneir la taula:
– Senyor, te donem les gràcies pels aliments… Beneeix a tots… I perdona’ns si en alguna cosa t’hem ofés…
Passà un minut i el xic continuava resant:
– I gràcies Senyor pel treball que tenim i per la salut, i…!
Als deu minuts d’oracions i oracions, la núvia li va dir amb veu baixa:
– No sabia que fores tan religiós…
– Ni jo que ton pare fóra farmacèutic!

És important que no comentem tots els detalls d’allò que anem a fer, perquè la falta de confidencialitat pot destruir les relacions o entrebancar els nostres objectius. Cal ser prudent, dialogant i afectuós però sense contar intimitats.

(Inspirat en “Lecciones de estrategia comercial”, powwerpoint arribat per internet)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here