13 pintors d’Antella exposaran les seues obres a la Casa del Rei del 13 fins el 22 d’abril

0
579

Des del divendres 13 fins el diumenge 22 d’abril estarà oberta al públic la "I Exposició de Pintors Locals" a la Casa del Rei d’esta localitat, organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Antella amb motiu de la 27a Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera.

A la mostra, instalada a la Sala de Juntes de la Casa del Rei -primera planta- es podran vore pintures d’Ángeles Albuixech, Pilar Bonacho, Elena Bytchenok, Gracia Conejero, Abel Dávila, Antoni Ferris, Elisa López, Isaías Minetto, Pilar Niebla, Anna Noguera, Florencio Peris, Luís Torres i del genial Francisco Lozano (1912-2000), fill predilecte d’Antella (1965), medalla d’Or de la Real Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València i Doctor Honoris Causa per la Universitat Politècnica de València, entre d’altres reconeixements. L’inauguració de l’exposició tindrà lloc a les 19:30 hores del divendres 13 d’abril.

Comunicat de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Antella

http://www.webantellense.com/

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here