Marta Trenzano: «El PP s’atribueix l’autoria del polígon «Pepe Miquel» iniciat en l’etapa socialista

0
484
Emili Gregori i Marta Trenzano en el polígon

 El PP porta ja governant cinc anys a Algemesí, i durant tot aquest temps no ha dut endavant cap iniciativa de promoció industrial en la localitat. No ha realitzat ni el més mínim esforç, ni polític ni econòmic, per posar en valor la indústria local i els nostres polígons empresarials. En aquests cinc anys el PP tampoc ha  aconseguit que cap empresa s’instal·le a Algemesí, ni es cree cap lloc de treball. Pel contrari, s’han tancat activitats i s’han acomiadat milers de persones. Algemesí compta actualment amb més de 3.000 aturats, quantitat mai coneguda en la nostra ciutat.

 Ara el PP intenta dissimular i tapar la seua ineficàcia inaugurant, amb gran festa, el polígon industrial Pepe Miquel. Aquest polígon, promocionat pel govern socialista en l’etapa de l’alcalde Emili Gregori, és ampliació necessària i natural del ja existent polígon industrial de Cotes. Segons ha explicat la portaveu socialista, Marta Trenzano “ara el PP sense cap tipus de vergonya, ni ètica, ni política, s’atribuixen la seua autoria i realització, com a fruit del seu treball i preocupació; quan la realitat documentada i constatable és que el PP no ha fet absolutament res en aquesta promoció de sol industrial”.

 La portaveu del PSPV-PSOE ha assenyalat que “va ser l’anterior govern municipal presidit per l’alca lde socialista Emili Gregori, qui després de múltiples i acertades gestions, de reunions amb els directius d’ANECOOP i AGRICONSA, aconseguiren que aquestes dos societats adquiriren la majoria dels terrenys, que es qualificaren de sol rústic a sol industrial, es redactaren  i aprovaren els documents de planificació i reparcel·lació, s’aprovara la figura de l’agent urbanitzador, s’adjudicaren les obres a una empresa constructora, i s’iniciaren les obres d’urbanització del polígon en un acte públic”. Aquesta actuació es va efectuar abans de l’any 2006, i de tot hi ha constància documental a l’Ajuntament i als mitjans de comunicació* (s’adjunta documentació).

 Gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament socialista amb ANECOOP-AGRICONSA, la ciutat aconseguia tenir un nou parc empresarial per a noves empreses. L’Ajuntament s’adjudicava 14.000 m2 de solar industrial, en propietat municipal, per poder efectuar la promoció i creació de llocs de treball. En aquell moment ANECOOP es comprometé a instal·lar una activitat agroalimentària de quarta gama i AGRICONSA a ampliar la seua capacitat de activitat econòmica. Aquesta quarta gama alimentària és la que fa referència al processat i trossejat dels aliments per al consum. 

 Què ha fet el PP en tota aquesta actuació?  Absolutament res. Tallar la cinta de la inauguració, per intentar tapar la seua vergonya i falta d’iniciativa.

 ________

 Enllaç al BIM Berca publicat en novembre de 2006 on s’informava de l’enxegada del polígon “Pepe Miquel”

 http://algemesi.portalesmunicipales.es/sites/algemesi.portalesmunicipales.es/files/bercanovembre2006.pdf

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here