Fabra aposta per una «gestió més eficaç i eficient» i fica com exemple a Carlet

0
351
Fabra i Crespo en el nou ajauntament

El president del Consell va fer escala ahir a Carlet, per inaugurar el nou ajuntament on ha llançat varios missatges relacionats amb la gestió de les administracions. Alberto Fabra ha repetit més d’una vegada que «estem davant una nova realitat» que al seu juí requerix «d’una gestió molt més eficaç i eficient» que la feta, fins ara, per les administracions. El que comporta segons Fabra que «es pot fer més amb menys diners».

Les futures administracions suposen «un repte» que requerix, segons el president de la Generalitat, «del compromís i la participació de tots».

Fabra i l’alcaldessa ficaren com exemple de col.laboració entre les administracions el nou Ajuntament de Carlet; la  inversió de 4 milions d’euros s’ha repartit entre el Pla Confiança de la Generalitat (75%), la Diputació de València (6%) i el consistori riberenc (19%).

Arques sanejades

Mª Angeles Crespo destacà que la nova casa consistorial «revitalitzarà el centre històric de la població». La primera autoritat local ha incidit en que «les arques municipals estan totalment sanejades, no arrosseguem deutes als proveïdors i contem amb un important superàvit», tot gràcies a «una gestió eficaç, responsable i austera».

Crespo ha aprofitat la presència de la consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, per fer alguna reivindicació corresponent a la seua àrea, entre elles «el desviament de la CV-50, malgrat el moment difícil i complicat». A hores d’ara Infraestructura executa el pas soterrani de la línia 1 de Metrovalencia i té previst reformar la Residència de la 3ª edat de Carlet.

La Casa Consistorial ha estat allotjada, de forma provisional, durant els 9 anys que s’ha tardat en alçar el nou ajuntament, a les instal.lalcions cedides de forma gratuïta per la Fundació de la Caixa de Carlet.

A l’acte han asistit, també, el president de la Diputació, Alfonso Rus, el delegat del Consell, Rafael Soler, la presidenta de la FVMP i alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas junt la totalitat de la corporació local i alcaldes i regidors de diversos municipis de la Ribera, així com més d’un centenar de veïns que recorregueren els 3.400 m2 amb que conta la nova i lluminosa casa consistorial de la ciutat.

Riberaexpress

Vídeo Tele Carlet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here