Experts de diferents universitats espanyoles debatran a València sobre Biomecànica i Peu durant l’activitat física i l’esport

0
452

El Simposi està organitzat pel G.I.B.D. (Grup d’Investigació en Biomecànica aplicada a l’Esport) pertanyent a la Facultat de Ciències de l’activitat física i l’esport de la Universitat de València, que commemora així el seu 25é aniversari

La Facultat de Ciències de l’activitat física i l’esport de la Universitat de València celebrarà, els propers dies 3 i 4 de maig, el primer Simposi de Biomecànica i Peu durant l’activitat física i l’esport. Seran dos jornades de debats i exposicions en què reconeguts professionals de diferents àmbits -especialment de les Ciències de l’activitat física i l’esport, podologia i fisioteràpia- abordaran els últims avanços en les investigacions, així com les línies de treball futures.

Durant dos jornades, el Programa Científic del Simposi debatrà i exposarà temes d’interès a través de diferents Taules tècniques, on presentaran les seues opinions, resultats de les investigacions presents i línies de treball futures.
Les sis Taules tècniques, repartides entre dijous 3 de maig i el divendres 4 de maig, tindran lloc a la pròpia seu de la Facultat de Ciències de l’activitat física i l’esport de la Universitat de València.

La biomecànica del peu i lesions més freqüents durant l’activitat física, El peu durant l’activitat física, La importància de l’activitat física en la vida quotidiana, El peu diabètic, Innovació i aplicació de la tecnologia en la cura del peu i Biomecànica en el anàlisi del nordic walking i aplicació en la cura del peu són els temes sobre els quals versaran les intervencions dels diferents professionals participants en cadascuna de les Taules tècniques.

D’aquesta manera, a València, es donaran cita experts de diferents universitats espanyoles (CEU Cardenal Herrera, Universitat de València, Universitat d’Extremadura, Universitat Complutense de Madrid, Universitat Catòlica de València o Universitat Politècnica de València), així com professionals d’hospitals i clíniques del sector privat o representants de col·lectius com AEPODE, l’Institut Valencià del Peu o AITEX Institut tecnològic tèxtil, entre d’altres.

Per participar en aquest Simposi cal presentar la corresponent sol·licitud d’inscripció. A més, els alumnes de la Universitat de València que ho desitgen podran obtindre el reconeixement d’un crèdit de lliure opció per l’assistència.

Més informació a http://www.wix.com/biomecanuv/isimposio

Contactes:
Pedro Pérez. President del Comitè Organitzador: Pedro.Perez-Soriano@uv.es

Secretaria del simposi: simposio.biomecanica@gmail.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here