L’oposició d’Alzira exigeix a Bastidas informació sobre les actuacions en la gasolinera de Luis Suñer

0
314

Estació de servici Av. Luis Suñer

PSOE, Coalició Compromís i Esquerra Unida en l’Ajuntament d’Alzira exigeixen a l’equip de govern que convoque una comissió informativa sobre les actuacions que s’han de realitzar en l’estació de servei de l’avinguda Lluís Sunyer. Des dels grups de l’oposició lamentem que la Sra. Bastidas no haja informat ni públicament ni a la resta de forces polítiques de la sentència de novembre del 2011 del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana que obliga a la descontaminació de la zona.

Els grups municipals del PSOE, Coalició Compromís i EU han sol·licitat la convocatòria d’una comissió informativa a l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira per a què informe a la resta de grups de l’oposició de la sentència que obliga a descontaminar l’entorn de la gasolinera de l’avinguda Lluís Sunyer. De la mateixa manera, instem a què la Sra. Alcaldessa explique quines actuacions ha de realitzar l’Ajuntament d’Alzira per fer-la efectiva.

Al respecte, Isabel Aguilar, Carles Aranda i Ivan Martínez, com a portaveus dels grups de l’oposició, lamentem que l’equip de govern no haja informat a l’oposició ni al conjunt de la ciutadania alzirenya sobre aquella sentència del TSJ, fa més de cinc mesos. Ni que en l’últim ple l’equip de govern tampoc va comunicar quines seran les passes que ha de portar a terme l’Ajuntament per a garantir la neteja i salubritat de la zona afectada per la contaminació de l’estació de servei.

Per part de les tres formacions de l’oposició, volem traslladar el nostre suport a l’Associació de Veïns de l’Alborxí, que ha treballat per conscienciar la població de tota la problemàtica que ha rodejat la gasolinera d’aquest barri. I, a l’igual que ha reivindicat el veïnat, assumim el compromís d’elaborar un pla per anar traslladant les estacions de servei fora del casc urbà, amb la implicació de tots els sectors afectats. I així evitar en un futur tornar a patir incidents com els patits en l’avinguda Lluís Sunyer.

Isabel Aguilar                    Carles Aranda              Ivan Martínez

Portaveu PSPV-PSOE      Portaveu Compromís          Portaveu EUPV

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here