Els penaltis decideixen una emocionant final entre els alevins del Ciutat d’Alzira i UD Alzira (3-1)

0
368
L'aleví del Ciutat d'Alzira campió del torneig
El Benjamí ha quedat subcampió de la categoria
El Prebenjamí també ha quedat subcampió

Els equips alevins del Ciutat d’Alzira B i de la UD Alzira C han disputat hui una magnífica final en el I Torneig de Pasqua de l’Alcúdia que sols s’ha pogut decidir en els penals davant un partit tant igualat com emocionant.

L’encontre finalitzà amb empat a 0 gols però els dos conjunts tingueren ocasions per desnivellar el marcador. Al final el major encert del Ciutat d’Alzira en el llançament de penals -anotà els tres- va decidir el guanyador, tot i que el principal trionfador d’esta final ha sigut l’esportivitat dels dos equips i de les dos aficions.

El Benjamí del Ciutat d’Alzira, que empatà en la final contra l’Ontinyent (2-2), tingué que conformar-se amb el subcampionat en perdre en  la tanda de penals. Mentre el Prebenjamí va caure derrotat amb molt dignitat davant el Tavernes després d’haver aconseguit tres victòries en altres tants partits abans de la final.

Els jugadors dels dos equips felicitant-se

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here