Vicent Fábregues: «En cas de pluja, només eixirà la Creu de la JHHCC»

0
384

Processó de l'any passat baix la pluja

Per a evitar els problemes que van haver-hi l’any passat amb la processó del Divendres Sant, on els passos van eixir plovent, el president de la JHHCC d’Alzira, Vicent Fábregues i la seua junta directiva han tingut una magnífica idea per a evitar problemes en el cas que esta vesprada ploguera, segon ha explicat a Riberaexpress.

«Si ix mal temps, al matí ens anem a reunir tots els presidents perquè avisen a les bandes de música, perquè si plou hem decidit que només isca la Creu de la Junta i aquells confrares que vullguen acompanyar-nos», va explicar. El president i la seua junta ja tenien un acord en cas de pluja, que aplaudim. «No es poden banyar ni els passos, ni els confrares, ni els músics» va recalcar.

També va descartar de forma categòrica ajornar la processó per al Dissabte  Sant.

De totes formes, hui no s’espera mal oratge i la processón del Divendres Sant eixirà amb tota la seua esplendor.

Riberaexpress

Les previssions milloren:

Informació: Jovi Esteve

Pel que fa a HUI ‘DIVENDRES SANT’, després d’una setmana marcada per la inestabilitat, les pluges i un oratge molt insegur i tempestuós, hui ens arriba per fi una millora que, sobretot a partir de la vesprada (i de sud a nord de la nostra comunitat) anirà instalant-se progressivament a la nostra comunitat. Per tant, les processons d’esta pròxima nit (que tant han patit estos últims dies amb la pluja), podran eixir tranquilament pels nostres carrers sense la por de les precipitacions ni les tronades, o siga que el paraigües podran deixar-lo tranquilament a casa i no estar tan pendents del cel.

Això sí, el matí encara presentarà un aspecte un tant empastrat amb pas de núvols i alguna gota o ruixat puntual però, ja voran com a partir del migdia els núvols no estaran tant presents deixant-nos un panorama molt més tranquil per a la nit. D’altra banda, l’element que ajudarà a esta millora serà el vent que entrarà de ponent la segona meitat del dia (amb alguna ratxeta moderada) i farà que les temperatures es disparen pel nostre poble, superant amb molta facilitat els 20ºC a primeres hores de la vesprada.

.Matí Vesprada Nit
4 Sol-N-Pluja 3 Sol-NG 17 Lluna-N-pri

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here