L’Aleví, el Benjamí i el Prebenjamí del Ciutat d’Alzira passen a les semis del I Torneig de Pasqua de l’Alcúdia

0
307

La triple representació del Ciutat d’Alzira ha fet plé en el I Torneig de Pasqua que està celebrant-se a l’Alcúdia organitzat pel club local.

Així l’Aleví de Kkiko ha passat a les semifinals com a primer de grup en guanyar la UE L’Alcúdia per 2 gols a 1 i empatar a 1 gol davant el Caramanchel. Per la seua part el Benjamí de David Bermell ha passat com a segon de grup després de golejar la UE L’Alcúdia (7-0) i empatar davant l’Ontinyent (1-1). Mentre el Prebenjamí derrotava en les dos ocasions per 3 gols a 0 tant el Col.legi Salgui de València com  a la UE L’Alcúdia.

Les semifinals es jugaran entre les 4 i les 5 d’esta vesprada al camp Els Arcs de l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here