El sol acompanyarà l’eixida de les processons de Divendres Sant a la comarca

0
377
Mapa de previssió divendres a les 7 de la vesprada

El bon oratge acompanyarà les processons del Divendres Sant en tota la comarca donat que segons les últimes previssions meteorològiques els núvol es retiraran a primera hora de la vesprada.

Segons el meteoròleg Jovi Esteve, la borrasca que hui tenim pel centre del país es retirarà (segons els últims models) cap al nord-oest peninsular (junt amb un embossament d’aire fred en altura) i com els vents ens entraran de ponent (amb alguna ratxa moderada), la situació presentarà una notable millora a mesura que avance la jornada, sobretot per la vesprada.

Per tant, el matí estarà entre més núvols que clars… prou empastrat i amb algun ruixat de poca entitat però, com comentem, de vesprada la millora anirà instalant-se pel nostre poble ja que de sud a nord de la comunitat els clars guanyaran terreny progressivament. Aixina i tot, les temperatures baixaran un pelet més que hui i les màximes oscilaran entre els 16º i els 17ºC a les hores centrals.

Pel que fa al DISSABTE en esta línia de progressiva millora seguirem parlant. El matí encara quedarà amb nuvolositat residual (alguna gota podria escapar-se molt puntual i esporàdica… res de res) i la vesprada ens deixarà un cel entre alguns intervals de núvols i poca cosa més. Això sí, l’ambient serà molt ventós ja que el ponent es reforçarà i donarà ratxes entre moderades i fortes. Les temperatures començaran a recuperar-se i es situaran en valors molt agrables gràcies a este ponent engorrós que  tindrem.Bon oratge en Pasqua

DIUMENGE, la millora continuarà sent progressiva. El ponent encalmarà (no pegarà tant fort) i al cel no tindrem molta nuvolositat. Les temperatures continuaran pujant un poc més i el dia presentarà, en general, molt bon aspecte.

Per últim, DILLUNS de PASQUA pròxim, el dia serà fantàstic i radiant. Les temperatures es dispararan més i ens podrem menjar la mona amb un ambient calorós per tota la nostra localitat, comarca i comunitat ja que ens entrarà una massa càlida procedent del nord d’Àfrica que ens deixarà un ambient molt diferent al que tenim estos dies pel nostre terme. El vent seguirà entrant de ponent i molt fluix.

..

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here