Joves Socialistes de la Ribera felicita als 5 nous integrants de la nova executiva del PSPV

0
355

També, volem felicitar la elecció del nou Secretari General, Ximo Puig que ha comptat amb el major recolzament des de fa 20 anys amb el 61% dels vots.

Els dies 30 i 31 de març i l´1 d´abril es va celebrar el XIIé Congrés Nacional del PSPV-PSOE per a debatre les noves línies estratègiques a nivell de País i, també, per a elegir els nous òrgans nacionals del PSPV-PSOE.

El Congrés Nacional va comptar amb una membre de la nostra comarca a la Taula d´aquest com va ser la Portaveu a l’Ajuntament d’Algemesí, Marta Trenzano en qualitat de Presidenta. Cap militant d´aquest municipi ha tingut aquest honor de dirigir el debat i és un motiu d´alegria que ho haja sigut, ja que es tracta d´una dona jove i, sobretot, ha fet una gran tasca al front d´aquest. Per això, li donem la enhorabona per la seua tasca que no és tan fàcil i ha portat pel bon camí.

A més, volem felicitar als 5 membres que han sigut elegits per a la Executiva Nacional del PSPV-PSOE dels 69 integrants que està formada. La persona que compta amb una responsabilitat ben notable ha sigut Francesc Signes de l´agrupació de l´Alcúdia amb la Secretaria d´Infraestructures i Sostenibilitat.

Finalment, la resta formen part de la Executiva com a vocals que és el cas de Dimas Vázquez de Sueca, Regina Campos de Montserrat, Cristina Palomares de Cullera i Ana González de Llaurí.

Des de Joves Socialistes de la Ribera del Xúquer, estem orgullosos que hajen comptat amb la nostra comarca per a forjar l´alternativa socialista de cara al 2015 i, sobretot, amb una Executiva ampla per a poder revolucionar el partit i canviar les formes amb la finalitat de poder conectar amb la societat valenciana. Als nous companys de la Executiva de la nostra comarca, els donem la enhorabona i els desitgem molt d´encert i molt de treballar per què el nostre País tinga la dignitat que es mereix davant els retalls i els atacs a la nostra terra per part de la dreta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here